Ezo

Szaturnusz a Nyilasban

A véredben van a menekülés, amely arra utal, hogy az õseid olyan helyzetbe kerültek, amikor el kellett hagyniuk a hazájukat. Az üldözõk és az üldözöttek táborába felváltva tartoztak azért, mert mindig kitartottak egy eszme mellett.






 Szaturnusz a Nyilasban




 







Élete filmjei:
Az őseid jelmondata: Légy hű önmagadhoz! Légy hű az őseidhez! És te követed őket, hiszen most is gyakran szembehelyezkedsz a világgal, mert olyan nézeteket, elképzeléseket vallasz, amivel sokan nem értenek egyet. Az őseid ellentmondtak, a világlátásuk miatt üldözték őket, és feltételezhetően ezért többen áldozattá váltak, az életükkel fizettek. Többen menekültek el – ha még tudtak – otthonukból, és cseréltek országot. Ezt a karmát te tovább cipeled, de a sors már kegyesebb – illetve a karmából már annyit ledolgoztak -, hogy neked már valószínűleg nem kell elmenekülnöd. Inkább olyan helyzetbe kerülsz, ahol nagyobb tömegeket szólíthatsz meg, és a nézeteid több emberhez juthatnak el, akik követnek.

Karmikus kiteljesedés:
Olyan szakmát választani, amelyben a véleményedet – hogy milyennek kellene lennie a világnak – több ember hallgatja végig. Például tanár, politikus, média, stb. szakember. Még fontosabb az emlékezés, hogy ne hagyd, hogy elfelejtődjenek a múltbeli események, amivel megakadályozhatod, hogy ismét megtörténjenek azok az események, amelyek annyi fájdalommal, vérrel és könnyel jártak.

A jelen karmikus feladata:
– Legyőzni a bizalmatlanság érzését, mert ez hűvössé teszi a kapcsolatodat a környezeteddel, és rengeteg ellenséget szerez.
– Felelősségteljes pozíció betöltésére törekvés, amely nem az anyagi javak miatt fontos, hanem az ősöktől örökül hagyott tudás – eszme – továbbadására, minél több emberhez való eljutását szolgálja.
– Legyőzni a mások kipellengérezésére való hajlamodat, amivel akár életeket tehetsz tönkre.
– Az okkultizmussal való foglalkozás, amelynek hatására jobban megérted az összefüggéseket, mi, miért történik.

Karmikus kötelessége: Csak olyan házasságot, vagy élettársi kapcsolatot kötni, amelyben a partnereddel egyforma nézeteket vallotok, egyforma az érdeklődési körötök, és sokban hasonlítotok egymásra. Mert így tudod igazán megvetni a lábad, gyökeret ereszteni, és a nagy családot, nagyobb közösséget létrehozni, amelynek tagjai az eszme-karmát tovább viszik.

A Szaturnusz bölcsessége: Minden elképzelésért, gondolatért vállalni kell a felelősséget.

Szaturnuszi szállóige: Mikor a győztes leteszi a fegyvert, a legyőzöttnek is félre kell tennie a gyűlölködést. (Seneca)

Szaturnuszi a karmája: Mel Gibson

Szaturnuszi erősség: alaposság, kitartás, mély érzések.

Szaturnuszi gyengeség: mértéktelenség, kegyetlenség.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: olyanná válj, aki senkinek a véleményét nem fogadja el, ha sérelem éri, akkor bosszú után liheg, és kivárja a legalkalmasabb pillanatot, amikor a legmegsemmisítőbben üthet vissza. Ezzel újabb karmát épít, előbb-utóbb lehetetlenné teszi a saját helyzetét, és ismét menekülnie kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top