Ezo

Augusztusi jóslatok

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanekkor indult el a születések regisztrálása is. A boszorkányok fantáziája is elindult, s a születési nap alapján is jósoltak.

Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz júliusban!

• Kattints ide, és öröknaptárunk segítségével máris kiszámolhatod »






 
Ha hétfőn születtél:

Sok fontos dolog történhet veled augusztusban. Jelentősen javulhat a kommunikációs készséged, ez hozzásegíthet ahhoz, hogy különböző életszituációkban jobban és könnyebben feltaláld magad, egyszerűbben megértethesd környezeteddel szándékaidat, és akár rá is veheted őket arra, hogy támogassanak céljaid elérésében. Az elmúlt időszakban sokszor előfordult veled, hogy nem tudtál egyértelmű döntéseket hozni, mert féltél, hogy kudarcot vallasz. Most pedig azt tapasztalhatod, hogy erőre kapsz, s mindenféle ötletet és tervet meg tudsz valósítani.







Ha kedden születtél:


Fogékony leszel az újdonságokra, sok jó lehetőség nyílhat meg számodra. Megtörténhet, hogy több vasat is megpróbálsz a tűzben tartani egy időben, s így akarod kiválasztani a legjobb lehetőséget a magad számára. Ügyelj arra, hogy ne hagyd magad befolyásolni más emberek által, dönts saját akaratodnak megfelelően. Ha megint mások irányítása alatt akarsz cselekedni, könnyen csalódhatsz magadban. Legyél kíváncsi, nyitott, érdeklődő minden iránt, ha kicsit is bizonytalan vagy, mélyülj el egy-egy dolog tanulmányozásában, így elkerülheted a sikertelenség élményét. Gyors felfogóképességed segít abban, hogy jól boldogulj augusztusban.






Ha szerdán születtél:


Könnyen kritikussá válhatsz másokkal szemben, s a hibákat fogod keresni környezetedben, pedig valójában saját hibáiddal nem akarsz szembenézni. Pedig ez nagyon is időszerű lenne. Ha úgy véled, nem mersz tükröt tartani önmagad elé, akkor kérd meg a hozzád közel álló szeretteidet, hogy igenis mondják el, mit és hol hibázol. Meglepő eredményekkel szembesülhetsz. Gyorsan kiderülhet, min kellene javítani sürgősen, s ez épp elég feladatot adhat neked a következő hetekre. A hónap vége érzelmi változásokat hozhat számodra, nagy döntéseket hozhatsz.







Ha csütörtökön születtél:


Ha képes vagy odaadással és hittel végezni feladataidat, akkor ez megnövelheti bátorságodat is. Sokszor megtörtént már veled, hogy a béke vagy a részleges siker eléréséért megalkudtál, de ennek épp ideje véget vetni. Sok új ismeretre tehetsz szert augusztus folyamán, s ezek megkönnyíthetik mindennapjaidat és sikeresebbé tehetik életedet. Légy nyitott az ismeretlen befogadására. Most hasznos lehet számodra, ha sok időt töltesz társaságban, új embereket ismersz meg, akik fontos változásokat indíthatnak el benned. Ha eddig nem mertél belekezdeni álmaid megvalósításába, akkor épp itt az ideje, hogy megtedd az első lépéseket.







Ha pénteken születtél:


Céljaidat augusztus hónapban nagymértékben a birtoklási vágy határozhatja meg. Ne törekedj túlzottan arra, hogy meglévő anyagi javaidat gyarapítsd. Inkább már meglévő tudásodat és tapasztalataidat próbáld növelni. Egészséged megóvása sokkal fontosabb, mint pénztárcád vastagítása. Ne félj attól, hogy elveszítesz valakit vagy valamit, inkább próbáld megélni mindennapjaidban a szép dolgokat. Elsődleges célod saját biztonságod megőrzése legyen, ahelyett, hogy komoly kockázatokat vállalsz, melyek eredménye igen kétes lehet. Csak az alaposság és a megfontoltság segíthet abban, hogy gondok nélkül teljen a hónap.






Ha szombaton születtél:


Úgy érezheted, valamilyen görcsös kapaszkodás és szorongás lesz úrrá rajtad. Ez arra sarkallhat, hogy körülményeiden, életmódodon gyökeresen változtass. Szokásaid rabjává váltál az elmúlt időszakban, s ezeken a berögzöttségeken igen nehéz változtatni. Szükség lenne arra, hogy rugalmasabbá, nyitottabbá válj, s ha volt is önző cselekedeted, erről is leszokj. Ezek összességében nehezítették meg mindennapjaidat, partnerkapcsolatodat, vagy gátoltak egy szerelem kialakításában. Ez utóbbira különösen a magányosoknak van kiváló esélyük, de a már említett belső változás elkerülhetetlen!






Ha vasárnap születtél:


Talán észrevetted, hogy nem tudtál mindig mindennek örülni mostanában. Elsősorban a kézzelfogható dolgok érdekeltek, szellemi céljaid nem igazán voltak. Ebben a hónapban viszont kénytelen leszel elindulni a változás útján, s tudásodat bármilyen formában növelned kell. Az állandóságra törekvés jó dolog, de nem visz előrébb. Fel kell ismerned, hogy sok régi dologgal szakítanod kell. Különösen azokkal, melyek akadályoznak abban, hogy előrébb juss. Szükséged van arra, hogy változz, s életkörülményeid is javuljanak. Ennek pedig épp itt van az ideje. A bizonytalanság arra ösztönözhet, hogy nyugalmat és harmóniát keress vagy épp teremts magadnak és környezetednek.






Startlap-ajánló:
• Születésnap lapja »
• Naptár lapja »
• Karma lapja »
• Kártyajóslás lapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top