Ezo

Pasit akarok! De mi van, ha nincs?

Van egy tuti tippem arra, mit tegyél azért, hogy megtaláld vagy megtartsd az igazit és a vele járó boldogságot! Ha hiszel az õsi boszorkányságban, próbáld ki, vagy csak játssz! Varázsoljunk együtt!

Egy régi, még az ükanyám által használt varázsreceptet adok közre azért, hogy mindenki megtalálhassa a másik felét. Azonban ne feledd, a varázslatok nem a csodát hozzák be életedbe, épp csak annyit segítenek, amennyire valóban szükséged van. A szőke herceg sem fehér lovon érkezik majd hozzád, járj nyitott szemmel, hogy észrevedd boszorkánykodásod „eredményét”!

Szándékaid mindig legyenek tiszták, soha ne használj mágiát azért, hogy másoknak árts vele! Ha valakinek rosszat akarsz, az előbb-utóbb visszaüt rád!

A varázslatot végezheted egyedül vagy a barátnőiddel együtt, de csak olyanok vehetnek részt benne, akik valóban társ nélkül élik életüket, és szeretnének mihamarabb párra lelni.







Teremts nyugodt, csendes körülményeket, és vedd komolyan, amit csinálsz!


Mikor érdemes a varázslatot elvégezni?
 




Ezt a mágiát csak a csillagászati nyár ideje alatt lehet használni, növő Hold idején!

• Alkalmas időszakok:


2007. augusztus 13-tól 26-ig
2007. szeptember 12-től 23-ig


• Legkedvezőbb napok idén:


Augusztus: 17. és 24.
Szeptember: 14. és 21.


Hozzávalók:



– 2 szál piros és 2 szál fehér rózsa
– egy tiszta papírlap
– vékony fehér szalagok
– egy gyertya
– alkoholos filc
– tálca


Így csináld:



• Gyújtsd meg a gyertyát, helyezd a tálcára. Kérd meg Vénusz istennőt vagy az angyalokat, hogy segítsék utadat és vágyaid teljesülését.


• Fogd a papírt, hajtsd félbe, és őszintén írd le, mit is szeretnél. A papír egyik felére írd fel, milyen legyen a vágyott párod, mit várnál el tőle. A másik felére pedig azt, te mit nyújtanál neki. Válaszd ki azt a három legfontosabb tulajdonságot vagy elképzelést, amit mindenképpen elvárnál a másiktól. Ezt a három dolgot írd fel egy-egy fehér szalagra.






• Vágd félbe a rózsafejeket, óvatosan fektesd őket a megírt papírlapra, s egy-egy fehér mellé helyezz egy-egy piros fél rózsát, s a szalaggal óvatosan kösd körbe őket. Így ismét két teljes rózsafejet kapsz.






• A gyertyából csepegtess a szalagra néhány viaszcseppet, oda többet, ahol a kötés található. Ezzel lepecsételed kívánságodat. Ezután már ne írj semmit a papírra, és ne kérj többet annál, mint amit eddig leírtál vagy elmondtál.
Miközben a gyertya még ég, olvasd fel hangosan azt, amit a papírra írtál. Az egyik megpecsételt rózsafejet helyezd az ablakba, esetleg teraszra, tornácra, a másikat pedig tekerd bele a papírba. A két véget újabb szalagokkal kösd meg, ezeket is pecsételd le a viasszal, majd mihamarabb keress egy patakot vagy folyót, és dobd bele. Így útjára indítod a varázslatot, melynek teljesülése nem fog sokáig váratni magára.

• A megmaradt rózsafejet pontosan hét napig hagyd ott, ahová tetted, majd ugyanabba a folyóba dobd bele, így megerősíted és egyben lezárod a varázslatot.
Megtartani valakit…

 
Ha már van társad, és meg szeretnéd erősíteni a kapcsolatotokat, akkor alkalmazd a fenti technikát, azzal a kivétellel, hogy a papírra leírod azokat a dolgokat, amelyek problémát okoznak, és amelyeken változtatnotok kellene. A rózsafejek vízbe dobásával elküldöd magadtól ezeket a negatív dolgokat, így jelentősen javulhat meglévő párkapcsolatod.

Írd le azt is a papírra, te milyen változtatásokra és lemondásokra vagy hajlandó a pozitív eredmények elérése érdekében!

Sok sikert!



Linkajánló:


www.karma.lap.hu
www.kartyajoslas.lap.hu
www.szerelem.lap.hu
www.ezoteria.lap.hu
www.boszorkany.lap.hu


Kérdezd a cikk íróját, az NLC asztrológus szakértőjét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top