Ezo

Szeptemberi jóslatok

Hétfõ, kedd szerda vagy csütörtök. A napok talán hatnak az újszülött életútjára? Ki tudja... Szeptemberi jóslatainkhoz mindössze csak a születésed napját kell tudnod, eláruljuk, mit hoz neked az õsz elsõ hónapja.

• Kattints ide, és öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, melyik napon születtél! »


Ha hétfőn születtél:


A naptárban még nem köszöntött be az ősz, de lelkedbe már megérkezik a hangulata. Szerencsére nem búskomorság, hanem jókedv és mozgalmasság formájában. Sok meglepetés vár rád, mindemellett tele leszel erővel és energiával. Most kell nekikezdened régóta tervezett dolgoknak, mert nemcsak gyorsan, hanem sikerekkel övezve végezheted el ezeket. Felejtsd el az álmodozást, eljött a tettek ideje. Most már a forró időjárásra sem foghatod, hogy nincs kedved dolgozni. Sok új információt gyűjthetsz be, tanulhatsz és tapasztalhatsz érdekes dolgokat, titkok birtokába juthatsz.






Ha kedden születtél:


Változékony hónap köszönt rád, lesznek jó és rossz napok egyaránt. Főleg érzelmi és lelki megingásokkal kell szembenézned, s nagy a valószínűsége, hogy anyagilag is problémáid adódhatnak. Fontos, hogy ne hagyd magadon eluralkodni a pánikot, maradj higgadt, ez kihúzhat a bajból. Talán bizony épp most jött el az ideje, hogy megtapasztald, az életnek vannak sötétebb oldalai is. De ha megfontolt leszel, nem hamarkodsz el semmilyen döntést – és mindemellett a saját dolgoddal foglalkozol, s nem mások életét próbálod megoldani –, könnyen és gyorsan jöhet váratlan megoldás esetleges gondjaidra.






Ha szerdán születtél:


Nagyon nagy szükséged lesz a józan eszedre, gyakorlatiasságodra és bölcsességedre egész szeptember folyamán. Sok új lehetőséget kapsz, de a lehetőségek mindig rejtenek buktatókat is. Most a sietség és az elhamarkodottság nehézségeket okozhat. Ne vakítson el semmilyen fantasztikusnak tűnő lehetőség, előbb keress, kutass, győződj meg arról, hogy valóban léteznek ezek a szép ígéretek. Ha bizonytalanság gyötör, ne gondolkozz, kérj tanácsot szeretteidtől, barátaidtól – több szem többet lát alapon. Nincs helye nemtörődömségnek, duzzogásnak vagy türelmetlenségnek.








Ha csütörtökön születtél:


Minden újdonságra fogékony leszel az ősz beköszöntével. Ha még tanulsz, könnyen és gyorsan feltalálod magad új környezetedben. A dolgos munkanapok is sok örömet hozhatnak, karrierlehetőséggel, előrelépéssel összefüggésben. Bár sok terhet raknak a válladra, de most el fogod tudni végezni feladataidat, pihenésre alig jut időd, de erőfeszítéseid hamarosan meghozzák gyümölcsüket. Figyelj mentális és fizikai egészségedre, mert a sok stressz téged is alaposan megviselhet. Fontossá válik, hogy időt keress a pihenésre, még az október beköszönte előtt.






Ha pénteken születtél:


Bár szívesen visszavonulnál magányodba, ezt a „luxust” most igazán nem engedheted meg magadnak. Az elmúlt hónapok szinte nyomtalanul és valódi eredmények nélkül suhantak el a fejed felett, s ez tovább nem maradhat így. Zárd le ezt az életszakaszt, és kezdj végre olyan munkába vagy feladatba, amely nemcsak kényszerből köt le, hanem erőt, energiát és jókedvet is tudsz hozzáadni. Fedezz fel új utakat és lehetőségeket, ne ragaszkodj a régi dolgokhoz, vedd észre, hogy bizony sok minden felett eljárt már az idő. Lehet ez a párkapcsolatod, munkád, vállalkozásod, egy a lényeg: változtass!






Ha szombaton születtél:


Sok pozitív tulajdonságod közül számosat elrejtettél mostanában, s bizony meglehet, hogy környezeted sem nagyon ismer rád. A most benned végbemenő változás nem túl eredményes. Ha nem egészen érted, mi folyik körülötted, nem találod a helyed, bizonytalan vagy a hogyan tovább kérdésében, fordulj családtagjaidhoz, szüleidhez, barátaidhoz, bizonyára szívesen elmondják, mi az, amit az ő szemszögükből nem biztos, hogy jól csinálsz. Most ezek a kívülről érkező apró információk nagyon sokat segíthetnek neked abban, hogy visszatérj az élet napos oldalára, s érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataidat ismét elmélyítsd.






Ha vasárnap születtél:


Új ismeretségek, barátságok vagy épp üzleti kapcsolatok alakulhatnak ki az ősz közeledtével, fogékony leszel minden újdonságra. Munkád, karriered vagy épp tanulmányaid kaphatnak szárnyra, s ez a fellendülés nemcsak sikert hozhat, hanem hosszú távra mutathat előre. S ha ez nem lenne elég, akkor bizony a szerelem terén is megnyílhat előtted egy új út. Régi kapcsolatoddal összefüggésben is fontos döntést hozol, ha viszont még egyedül járod az utat, végre hozzád csatlakozhat egy szintén magányos személy. Ez a hónap nagyon gyümölcsöző lehet az élet mindenféle területén.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top