Ezo

Októberi jóslatok

Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor jósnõinek is elindult a fantáziájuk, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak.

Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz októberben!


• Kattints ide az öröknaptárért, nézd meg, melyik napon születtél! >>>>


Ha hétfőn születtél:


Szabadságvágyad és függetlenségre való törekvésed október folyamán megsokszorozódik. Légy magabiztos, de sohasem önelégült! Véleményedet ne változtatgasd, tarts ki amellett, amit egyszer már a magadénak tudtál. Problémát most csak az okozhat, ha megpróbálsz másokkal azonosulni, s azért, hogy jobban elfogadjanak, nem önmagadat adod. Egyébként is nehezedre esik a teljes alkalmazkodás, ne erőltesd bele magad semmilyen függőségi viszonyba. Most szerencsés fordulatot vehet az életed, letudhatod apró-cseprő gondjaidat, szellemiséged fejlődhet, életedet magasabb rendű céloknak szentelheted.






Ha kedden születtél:


Október első napjai már-már unalomban telhetnek, nehezen találod a helyed, s legbelül valójában a változásra vágysz. Azonban semmilyen változás nem indul el magától, neked kell tenned azért, hogy történjen végre valami fontos az életedben. Próbálj meg derűsebb és jókedvűbb lenni, már ezzel a két aprósággal lendíthetsz lelkivilágodon. Szedj fel magadra újabb ismereteket, tanulj! Ebben az időszakban nemcsak a tanulás, hanem a tanítás is fontos szerepet kaphat életedben, ha valaki a segítségedet, tanácsodat kéri, ne mondj nemet! Anyagilag a hónap második fele hozhat számodra pozitív változást.






Ha szerdán születtél:


Kissé filozofikusan, álmodozva kezdheted a hónapot, ez abban is megnyilvánulhat, hogy eddigi ismereteidet és élettapasztalataidat megpróbálod rendszerezni, és tanulni hibáidból. Ez egy fontos lépés ahhoz, hogy egy sikeresebb jövőképet alakíts ki, és határozottabb legyen az életszemléleted is. Véleményedet ne csak gondolataidban alakítsd ki, hanem tetteidet is eszerint hajtsd végre. Figyelj oda környezeted igényeire és tanácsaira is, sokat tanulhatsz most másoktól. Szerelem terén a hónap legutolsó napjai hozhatnak nagy fordulatot, különösen akkor, ha még keresed az igazit.






Ha csütörtökön születtél:


Október napjait nagymértékben meghatározza, hogy mennyire leszel nyitott a világból feléd érkező ingerekre és újdonságokra. Figyelj mindenre és mindenkire, járjon gyorsan az eszed, de ne hozz gyors, meggondolatlan döntéseket! Konfliktusokhoz vezethet, ha megalapozatlanul és kellő ismeretek nélkül ítélsz meg valamit vagy valakit. Ne tulajdoníts nagy szerepet tudásodnak. Mert most nem ez lesz a lényeg, hanem az, hogy mennyire vagy tettre kész, mennyire számíthat rád környezeted, s mennyire bízhatnak meg benned. Ha kiállod ezt a megterhelő próbát, akkor hosszú időre jó mederbe tereled életedet.






Ha pénteken születtél:


Ha hibázol, azt ne úgy kezeld, mint egy katasztrófát, hanem tanulj belőle, és ne kövesd el újra. Ez a hónap viszontagságokkal lesz tele, otthon, magánéleti téren, a munkahelyen és az anyagiak terén is megpróbáltatások várhatnak rád. Szükség lesz arra, hogy elnézőbb légy magaddal szemben, s ha kell, hát kérd ki környezeted véleményét. Néha nem árt, ha megkérdezel másokat arról, hogy mit gondolnak rólad, ráadásul az egészséges önkritikára is szükség van. Ez csak úgy lehetséges, ha a gondok elől nem dugod a homokba a fejed, hanem szembenézel a problémákkal, s elkezded őket megoldani.






Ha szombaton születtél:


Fejleszd ismereteidet, add át sajátodat másoknak, és vedd figyelembe környezeted véleményét is, ha fontos döntést hozol. Október folyamán arra kényszerülhetsz, hogy felülbíráld saját nézeteidet. Nem tarthatod saját véleményedet és gondolataidat tökéletesnek, sem örök érvényűnek. Sok új ismeretet kell szerezned ahhoz, hogy véleményt alkothass számodra ismeretlen vagy tőled távol álló dolgokról. Kerüld az ítélkezést, emiatt most könnyen konfliktusokba bonyolódhatsz. Megtörténhet, hogy diplomáciai érzéked cserbenhagy, viselkedésed fellengzőssé válhat. Légy toleránsabb magaddal és másokkal szemben!






Ha vasárnap születtél:


Nagyon fontossá válik számodra a siker és az elismerés. Ez szép, de ne ess túlzásokba. Ugyanis ezek a típusú törekvések megakadályozhatnak abban, hogy családi és egyéb érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataiddal megfelelően törődj. Éppen most van itt az ideje annak, hogy több időt szentelj szeretteidnek, vagy épp új barátokat szerezz. A magányosok most rátalálhatnak arra az emberre, aki nagyon sokat fog jelenteni nekik a jövőben. De ehhez szükséged lesz stabil érzelmi háttérre és kellő kiegyensúlyozottságra. Ne hagyd, hogy munkád, karriered több időt vegyen el tőled a kelleténél.







Startlap-ajánló:


www.karma.lap.hu
www.kartyajoslas.lap.hu
www.szammisztika.lap.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top