Ezo

Ünnepelj lilában! Készülj a karácsonyra a lollee-val!

A lila szín népszerűsége évek óta töretlen. Talán nem véletlen, hogy az ünnepek közeledtével egyre nagyobb szerepet kap. Hogy miért? Valószínűleg azért, mert a lila annak az egyensúlynak a szimbóluma, amit a karácsonyra készülve mindannyian keresünk. Egyensúly az érzelmek és a bölcsesség között, a föld és az ég között, az értelem és a vágy között. Amellett, hogy intelligenciát sugároz, a vallási áhítat színe is. Így válhatott ünnepélyessé is.

Ajándékozz lollee-t!

Jövő héten itt a karácsony, és még nincs ajándékötleted? Szeretnéd meglepni magadat vagy a szeretteidet egy színes kiegészítővel? A lollee divatos és praktikus viselet, és egyedi meglepetés a család bármelyik tagjának. Sapkája, sálja, kesztyűje már mindenkinek van… de vajon lollee-ja?

A lollee-t megrendelheted a fotelban ülve is, a webshopon keresztül, a házhoz szállítás kényelmét élvezve. Ha viszont szívesebben válogatnál személyesen az izgalmas színek közül, válassz egy hozzád közel eső boltot országszerte elérhető lelőhelyeink listájából.

Figyelmedbe ajánljuk a lollee márkaértékesítési pontjait is, amelyeket könnyen megközelíthető bevásárlóközpontokban nyitottunk, és a teljes lollee-termékkínálattal állnak rendelkezésedre. Ha több darabot vásárolsz, ajándékkal is kedveskedünk neked! (Amíg a készlet tart.)

Ünnepelj lilában! Készülj a Karácsonyra a lollee-val!

 

A lollee márkaértékesítési pontjait megtalálod az alábbi bevásárlóközpontokban: Allee, Aréna, Campona, Köki Terminal, WestEnd, Corso Kaposvár és Árkád Pécs.

 

Mi a lollee?

A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

Ünnepelj lilában! Készülj a Karácsonyra a lollee-val!Van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron! Így még könnyebben kitűnhetsz a szürkeségből! Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo packet!  Ez a két szín csak az akció keretében érhető el!

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is odafigyelünk. Hiszünk benne, hogy a kollekciónkban található, gondosan kiválasztott 15 színnel érzéseket közvetíthetünk. Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a személyiségedhez és hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

 

 

További információk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top