Ezo

Angyalhoroszkóp május 24-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalra szükséged van, amikor váratlanul kapsz egy hírt, illetve a tudomásodra jutnak olyan dolgok, amelyekről fogalmad sem volt. Lélekvezetőd segítségével túlléphetsz az esetleges csalódottságon, illetve amitől félsz, azzal szembe tudsz nézni, és legyőzni a félelmet.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

Angyalhoroszkóp Bika

Jofiel arkangyalhoz fordulj, ha már nagyon eleged van mindenből és mindenkiből. Tudod, hogy a pénz miatt sok mindent el kell viselned, de olyan helyzet adódhat, amikor hirtelen nem tudod, hogy mit csinálj. Ekkor kérd Jofielt, hogy valamilyen jel formájában adja tudtodra, mit tegyél.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Ikrek

Chamuel arkangyalra ezekben a napokban valóban nagy szükséged lesz. Ha nem is hittél benne, most egészen biztosan fogsz, mert mások figyelmének középpontjába kerülsz, és talán éppen ezt nem szeretnéd. Még az is előfordulhat, hogy olyan valakinek a nemtetszését váltod ki, aki megbízott benned. Kérd lélekvezetőd, hogy a kényes helyzeteket megúszd.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Rák

Muriel arkangyalnak köszönetet mondhatsz, mert talán nem is hívod, vagy észre sem veszed, hogy hívnod kellene. De veled van, és az ő segítségével, sugallatával, de úgy is mondhatod, hogy a hatodik érzéked működött, és ennek köszönhetően elkerülsz egy-két kellemetlen helyzetet, aminek komolyabb anyagi vonzata is lehetne.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Oroszlán

Mihály arkangyalt kérd, hogy a munkádban semmiféle fennakadás ne történjen, a baráti kapcsolataid, a támogatóid ne forduljanak ellened, mert ha ez megtörténik, akkor annak anyagi veszteség lesz a vége. Kérd, hogy sikerüljön olyan ügyben pozitív fordulatnak bekövetkezni, amelyben eddig csak elutasításban volt részed.
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Szűz

Raziel arkangyalra szükséged van a héten, mert a felettesed nincs megelégedve veled, és ráadásul úgy érzed, hogy mintha nem örvendenél olyan nagy népszerűségnek a kollégák körében sem. Kérd Razielt, hogy segítsen, ezeket a negatívumokat fordítsa pozitívumra. De ehhez az is kell, hogy komolyan higgy Razielben és a csodákban…
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Mérleg

Haniel arkangyal a lélekvezetőd, fordulj hozzá bizalommal, ha úgy érzed, hogy nem vagy elég jó valakinek. Kérd, hogy fordítson az illető érzelmein, egészen pontosan feléd forduljon, és teljesítse a kívánságodat. És bármennyire fáj egy régi dolog, ami igazságtalan volt veled szemben, fordulj Hanielhez, hogy emelkedj felül ezeken a problémákon.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Skorpió

Rafael arkangyal segít, hogy ne remegjen a hangod, amikor beszélned kell, méghozzá nagy nyilvánosság előtt, és olyan dolgokat kell mondanod, amelynek bizony nem örül mindenki. Rafaelt kérd, hogy őrizd meg a határozottságodat, jöjjön már meg végre az eszed, és ne dőlj be olyanoknak, akik nem szeretnek, sőt a titkos ellenségeid, miközben favorizálod őket.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

Angyalhoroszkóp Nyilas 

Zadkiel arkangyalt azért hívd, hogy ne mondj semmi olyat, amivel a főnököd jókedvét elvehetnéd. Ne szólj bele a magánéletébe, tudod, amit tudsz róla, és legyen ennyi elég. Zadkielt hívd, hogy ahhoz se vágj semmiféle arcot, amikor a partnered életében olyan felfordulás támad, amit te már előre megmondtál…
Angyali jóslat 2012-re

Angyalhoroszkóp Bak

Cassiel arkangyalt hívd, hogy a hétköznapi ügyeidben, amelyeket nem lesz olyan nagyon könnyű elintézni, most segítségedre legyen. Menjen minden frappánsul, és ha bulizol, Cassiel legyen veled, mert akkor végre-valahára nemcsak ott lesz az a személy, aki miatt már nem alszol, hanem végre össze is jöhettek.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Angyalhoroszkóp Vízöntő

Uriel arkangyal veled van, és érzed is, mert ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt büszkeséget érzel – még akkor is, ha a csemetéd már nem babakorú –, és elismeréseket zsebelhetsz be miatta. Ha vizsgázol vagy tanulsz, vagy valamilyen fontos ügyet intézel, minden simán megy Uriel jelenlétének köszönhetően.
Olvasói történet: Angyalok gyógyították a szívemet

AngyalhoroszkópHalak

Asariel arkangyal nem kell hívnod, mert ott sertepertél körülötted, és a váratlan helyzetekben olyan inspirációt küld feléd, amivel igent mondasz arra, ami hoz a konyhára, és nemet, amiről nem is tudod – csak később derül ki –, hogy bizony feleslegesen pazaroltad az erődet, ráadásul egy fityinged sem lesz belőle.
Te miben kéred az angyalok segítségét?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top