Ezo

Hétvégi horoszkóp augusztus 10-től

Nem látunk teljesen tisztán ezen a hétvégén szerelmi és párkapcsolati kérdésekben. Érdemes a magánéleti döntéseket egy kicsit elhalasztani. Ha javítanánk a kapcsolatunkon, önzetlen szeretettel forduljunk a társunk és a családtagok felé is, mert ezen a hétvégén különösen igaz, hogy a szerelem és a szeretet nem szab feltételeket és nem támaszt elvárásokat.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, hogy belassulnak körülötted az események. Lehet, hogy a szerelmed olyasmit kér tőled, amit nem szívesen teszel meg, és emiatt kirobban köztetek a veszekedés. Vigyázz, ne hánytorgasd fel a múlt hibáit! Tartsd észben, hogy amit egyszer már megbocsátottál, azt nem használhatod többet fegyverként a párod ellen. A családi békéért azzal teheted a legtöbbet, ha megengedő vagy, és megbocsátó.

Ha csak keresed a szerelmet: Lépj túl a múlton! A hétvégén megismerkedhetsz valakivel, aki egy kicsit emlékeztet egy régebbi kapcsolatodra. Ne gondold azt, hogy ő ugyanúgy fog viselkedni egy kapcsolatban, és ne gondold, hogy ugyanazok a hibái, mint az exednek. Boríts fátylat a múltra, és adj egy új esélyt a boldogságra magadnak!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén könnyen kiderülhetnek a titkaitok. Te is rájöhetsz a párod egy féltett titkára, és ő is felfedezhet valamit, amit szerettél volna eltitkolni előle. Akármi is történik, te csak mosolyogj a párodra, és semmiképp se durcáskodj. Hidd el, néhány nap múlva sokkal jobb lesz a viszonyotok, ha most meg tudod őrizni a nyugalmadat.

Ha csak keresed a szerelmet: Most úgy vonzod a füllentős fiúkat, mint a légypapír a legyeket. Gondold meg, hogy kinek mit hiszel el ezen a hétvégén, mert könnyedén megvezethetnek a nagy dumás srácok. A legjobb az lenne, ha mindenki mondandóját elosztanád legalább kettővel, néha hárommal.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy leküzd a társfüggőséget! Ez nem jelent feltétlenül szakítást, de mutasd meg magadnak és neki is, hogy önálló egyéniség vagy, aki nélküle is tud létezni. Ha megtalálod a saját boldogságodat, az más minőséget ad majd a párkapcsolatodnak is. Hidd el, egy önálló, erős nő sokkal vonzóbb a párodnak, mintha mindenben az ő szája íze szerint cselekednél.

Ha csak keresed a szerelmet: Több önbizalomra lenne szükséged! Ismerd fel, hogy a mosolyodban és a csillogó szemeidben olyan erő lakik, amelynek egyetlen fiú sem képes ellenállni. Az Ikrek könnyedén levehet bárkit a lábáról a hétvégén, de ehhez arra van szükséged, hogy nyíltabban vállald önmagad, mint eddig.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A pénzügyek most könnyedén közétek állhatnak. Lehet, hogy te rá akarod venni a párodat a spórolásra, ő pedig költeni szeretne nyáron, de a helyzet lehet fordított is. Ha te vágysz arra, hogy szabadabban bánjatok a pénzzel, ő szorgalmazza a családi kassza pénzügyi megszorításait. Próbáljatok higgadtan beszélni a pénzügyekről. A titkos pénzeidre pedig vigyázz jobban, mert most véletlenül megtalálhatja ezeket a párod.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne hidd azt, hogy az ismerkedés drága mulatság! A csillagok szerint a hétvégén a pénzről, a pénzügyekről alkotott negatív gondolataid befolyásolják az ismerkedésedet. Pedig el kellene engedned minden szegénységgel kapcsolatos aggodalmadat. Ha meg tudod nyitni a szívedet, akkor egy csapásra megoldódnak a pénzügyeid és a szerelmi életeddel kapcsolatos zűrök is.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A születésnapod környékén mindig sokkal energikusabbnak érzed magadat, ezen a hétvégén ezt azzal tudod tetézni, hogy most tisztában leszel a saját értékeiddel. A párod talán egy kicsit elnyomottnak is érezheti magát melletted, ezért jó lenne, ha egy kicsit több figyelmet fordítanál rá. Amikor pedig kettesben maradtok, hagyd, hogy ismét ő legyen a főnök – örülni fog neki!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj mindig minden helyzetet te irányítani. Engedd, hogy némi spontaneitás határozza meg a hétvégi programjaidat. Most számtalan nyári flörtbe keveredhetsz, de ehhez az kell, hogy megcsillantsd a női énedet. A lelked mélyén te is érzed, hogy egy picit vissza kell fognod magadat a szombat esti buliban ahhoz, hogy elég bátrak legyenek a srácok megszólítani téged.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Számtalan szórakoztató közös programon vehettek részt. Lehetne például közösen sütni-főzni (ne hidd azt, hogy ebben a párod nem lenne jó partner), enni-inni (ebben kifejezetten jó párost alkottok), és persze az összebújva alvás is ott szerepel az opciók között. A legjobb az lenne, ha mindehhez elutazhatnák a hétvégére, mert a közös utazások is jót tesznek a kapcsolatotoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha hétvége, akkor vízpart! Mintha mostanában ennyire egyértelmű lenne a gondolkodásmódod. Jól is teszed, ha a hétvégére vízpartra mész, mert a csillagok szerint vízparton várhatnak rád a legjobb élmények. Most könnyedén beleszeretsz a hajóskapitányokba, és az úszómesterekbe is. Igaz, ezek inkább csak egynyári flörtök, amelyek megédesítik az életedet.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Mindig minden pillanatban azt figyeled, hogy mikor kaphatod rajta a párodat egy apró hazugságon. Úgy tűnik, hogy a hétvégén felüti a fejét a bizonytalanság és a féltékenység köztetek. Mielőtt elkezded ellenségnek látni a párodat, gondold végig, hogy hova vezetne mindez! Ha hagyod, hogy veszekedjetek ezen a hétvégén, azzal nem oldasz meg semmit. Ha vannak problémáitok, azokat higgadtan beszéljétek meg! Ha nincsenek, nem kell veszekedni.

Ha csak keresed a szerelmet: Az álmaidba menekülsz a hétvégén. Most úgy érzed, hogy csak a legtökéletesebb, legszebb, leggazdagabb, legnagyobb autóval rendelkező sráccal állhatsz szóba. Ha tényleg így teszel, nagyon gyorsan rájössz, hogy mekkora hibát követtél el. Egy nagy bicepsz és egy vastag pénztárca ugyanis édeskevés egy boldog kapcsolathoz.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Végre, végre végre! Úgy tűnik, hogy végre jó híreid vannak a párodnak, és végre sikerült megvalósítanotok egy réges-régi terveteket. A Skorpiók számára ez a hétvége a hosszú várakozások lezárására és a negatív emlékek elengedésére lesz alkalmas. Most tekintsetek bizalommal a jövőre, mert sokkal jobb időszakotok kezdődik nemsokára a közös életetekben.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnéd végre megtalálni a nagy Őt? A lehető legjobb alkalmat választottad ehhez! Nem mondom, talán a nagy Ő előtt még vár rád egy kis ő. Talán egy régebbi szerelmeddel szeretnéd folytatni a kapcsolatodat. Akárhogy is, sok szingli Skorpió kezd el párkapcsolatot ezen a hétvégén. Tart, ameddig tart, ne arra koncentrálj, hanem arra, hogy végig jól érezd magadat!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Miért kell mindig mindenkinek tanácsot adnod? Most a párod lesz az, aki nehezen viseli, ha megmondod, hogy mit kellene tennie. Persze nem a közös életetekre vonatkozóan állsz elő tanácsokkal, hanem az ő munkahelyével vagy családjával kapcsolatban mondod meg a tutit. A baj csak az, hogy ő most nem nyitott a kéretlen tanácsokra, ezért jobb lenne, ha hallgatnál.

Ha csak keresed a szerelmet: Minden gondolatod valóra válik. Nem, most ezt nem általános értelemben értem, hanem konkrétan. A hétvégén elég lesz pozitívabb gondolatokra cserélned az eddigi negatívakat, és máris megismerkedhetsz valakivel. Most érdemes megvizsgálnod, hogy milyen negatív gondolatok akadályoznak az ismerkedésben. Ne gondold azt például, hogy nem vagy szép, vagy hogy nem vagy alkalmas a boldog kapcsolatokra!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben világgá kürtölnéd a boldogságodat! A párod most pont olyan férfias és figyelmes, mint amilyennek elképzeled. Mintha egy regényből lépne elő a hősszerelmes. Talán gyanús is lesz ez a viselkedés, de hidd el, a csillagok tehetnek erről is. Az ő romantikus gesztusai attól is függnek, hogy te hogyan reagálsz rájuk, ha letöröd a lelkesedését, akkor ő sem marad sokáig a hősszerelmes szerepkörben.

Ha csak keresed a szerelmet: Pénteken még úgy érzed, hogy valaki szöges bakancsban sétál a szíveden, de szombatra egy csapásra elfújják a szívfájdalmadat. Sőt! Most romantikusabb pillanatok várnak rád, mint azt gondoltad. Persze ehhez kell egy vagány barátnő, aki elrángat egy fesztiválra bulizni. Amint elfelejtkezel a szívfájdalmadról, azonnal elkezdenek rajzani körülötted a férfiak.

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az otthonteremtő képességed tesz igazán vonzóvá a párod számára. Mindig van egy-két jó ötleted arra, hogy hogyan tehetnétek igazán otthonossá a lakást, vagy hogy hogyan szervezhetnétek egy jó pikniket. Ezen a hétvégén az extrémebb programötleteidet sem kell háttérbe szorítanod: a szerelmed most felnéz rád azért, mert mersz nagyot álmodni!

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelem, szex, gyengédség – három szóval összefoglalható, hogy mire vágysz a hétvégén. Csak azt kell eldöntened, hogy mennyire vagy nyitott az egyéjszakás kapcsolatokra. Ha szívesen bonyolódsz röpke flörtökbe, akkor irány a kedvenc fesztiválod. Ha inkább kihagynád ezeket a gyors kalandokat, akkor hívd fel azt a barátodat, akivel a kapcsolatotok intimebb egy egyszerű haverságnál!

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A közös mókázás és a közös pletykálkodás teszi nagyon kellemessé a hétvégéteket. Most rájössz, hogy nem véletlenül választottad őt, hiszen ha te elkezdesz egy mondatot, azt ő fejezi be, az ő gondolatait pedig te találod ki. Csempésszetek egy nagy adag erotikát a hétvégi programotokba, mert most nemcsak a közös beszélgetéseket élvezitek, de a simogatásokat és az érintéseket is.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelem, kézkérés, és fura fazonok – olyan lesz a hétvégéd, mint egy vérbő spanyol vígjáték: tele erotikával, tele félreértésekkel és tele felesleges bonyodalommal. Most több vasat tarthatsz a tűzben, de ennek megvan az a veszélye, hogy esetleg mindenki előtt lebuksz, és végül két szék közül a pad alá esel…

A napi angyalkártyád boldoggá tesz, a pozitív gondolkodásban pedig a napi mantrád segít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top