Ezo

Angyalhoroszkóp szeptember 27-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyal a lélekvezetőd, kérhetsz tőle bármit, különösen azt, hogy ne hagyjanak nyomot a kedélyeden a munkahelyeden vagy a suliban történő események. Hogy ne engedd magad mások által befolyásolni, és hogy valamilyen módon adjon jelet, ki az, aki manipulálni akar téged. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Angyalhoroszkóp szeptember 27-tőlBika

Jofiel arkangyalra elsősorban pénzügyekben számíthatsz, illetve ha kéred, kihúz egy jogi vagy szabálytalanság elkövetése miatti csávából, és talán ami veszteségnek nézett ki, abból akár nyereség is lehet. Persze amikor slamasztikába kerülsz, akkor fordulj hozzá, mert ugyan veled van, de ha elsuttogod kívánságodat, azzal nagyobb hatást érhetsz el. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Ikrek

Chamuel arkangyal a te nagy szerencséd, aki oly dolgoktól kímél meg, amelyek igazán kellemetlenek. És szerencséssé tesz, ha megbeszélésre kell menned, ha egy olyan személlyel kell találkoznod – vagy váratlanul összefutsz vele –, akihez mély érzelmek, sőt talán még több is fűzött, és csúnyán elbánt veled. És egy ingatlanügyletnél is veled lesz, így az érzéseidre hallgatva – melyen keresztül üzen – tudni fogod, mi a helyes, és a helytelen. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Rák

Muriel arkangyalra szükséged lesz ezekben a feszült napokban, hiszen telihold is lesz, és ez általában mindenkit – de legfőképpen téged – megvisel. Kissé feszültebb leszel, mint ahogy azt bárki megszokta tőled. És ez elsősorban a szerelmi kapcsolatodban hozhat olyan helyzetet, amely akár szakítással is járhat. Kérd Murielt, adjon türelmet most mindenhez és mindenkihez. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Oroszlán

Mihály arkangyal a lélekvezetőd, a segítsége jól jön mindig, de ezekben a napokban különösen, amikor szinte mérhető a feszültség rajtad, benned, körülötted. Úgy érzed, mintha mókuskereket hajtanál, és képtelen vagy előrébb jutni benne. Mihály arkangyal segítségedre lesz, méghozzá a kommunikációban, ami most nagyon jól megy neked. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!
 
Szűz

Raziel arkangyalra szükséged van, mert anyagilag nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Ráadásul a szerelemben is szükséged van most az ő támogatására, mert előfordulhat, hogy a partnered nagyon nem ért veled egyet valamiben, és ennek hangot is fog adni. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Mérleg

Haniel arkangyal a segítőd ezekben az őrült napokban, amikor nem áll melletted az a személy, akinek pedig kötelessége lenne ezt tenni. Hiába várod tőle, nem képes, sőt, amikor elmúlnak ezek a nehéz pillanatok, akkor talán még olyan dolgokat is a fejedhez vág, amitől végleg elszakad a cérnád és a vele való kapcsolatod is. Kérd Hanielt, ne tegyen követelődzővé. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Skorpió

Rafael arkangyalt kérd, hogy azokban az időkben, mint a mostani, segítsen megtartani a humorodat, és tudj nemet mondani olyan kéréseknek is, amelyek teljesítése kellemetlen következményekkel járhat a számodra. És könnyítsen meg egy beszélgetést, amely mindkettőtök számára kínos. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Nyilas

Zadkiel arkangyal segít abban, hogy el tudd fogadni azt, amit egyébként igazságtalannak tartasz. Hiszen egy új lehetőséggel kiderül, hogy ami veszni látszik, nem is baj, mert jobb jön helyette. Így aztán inkább köszönetet mondhatsz Zadkielnek. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Bak

Cassiel arkangyalt hívd, mert valószínűleg szükséged lesz rá. Olyan váratlan események borzolják a kedélyedet, amelyek miatt jó, ha lélekvezetőd melletted van. Így nem hamarkodsz, nem kapkodsz el semmit, és nem teszel olyat, ami miatt később szégyenkezned kelljen. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Vízöntő

Uriel arkangyal jó, ha veled van ezekben a napokban is. Hogy ne kapkodj el valamit, vagy a munkahelyeden, esetleg a suliban alakul ki olyan helyzet, amikor diplomatikusnak kellene lenned, de úgy felpaprikázhatnak, hogy képtelen vagy rá. Ám Uriel olyan helyzetbe hoz, hogy mégis akkor beszélsz és hallgatsz, amikor kell. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Halak

Asariel arkangyal a támaszod, segítőd, amikor kiderül egy barátról, hogy az ellenséged. Hogy olyan vastag a bőr az arcán, hogy képes lenne lenyúlni azt, ami a tiéd. Asariel különböző jelek formájában hívja fel a figyelmed arra, hogyan viselkedj, hogy ne érjen veszteség sem anyagi, sem kapcsolati formában. Ma is kihúztuk a napi angyalkártyát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top