Ezo

Angyali üzenet: “Szeresd a szüleidet!”

Ne várj azzal, hogy feloldd a szüleiddel való meg nem értés állapotát! Amennyiben nézeteltéréseitek vannak, tedd meg a lépéseket, hogy megszüntesd azokat!

“Nagyon gyakran találkozom olyan helyzettel, amikor a meg nem értés odáig vezet, hogy tönkremennek vagy hosszú évekre sérülnek a szülővel való kapcsolatok. Sok éve házas voltam már, amikor végre lett telefonunk a maynooth-i kis házunkban, és akkor is csak azért kaptuk meg, mert Johnnak gyakran orvosi segítségre volt szüksége. Nagy ritkán előfordult, hogy felhívtak ismeretlenek, és segítséget kértek tőlem – sosem tudtam, honnan tudták meg a számomat, vagy hogy kitől kapták meg.

Várandós voltam a legkisebb gyermekemmel, Megannel, amikor egyik este megszólalt a telefon. Egy nő jelentkezett, Lesley néven mutatkozott be, és közölte, hogy Londonból hív. Megjelent mellettem egy angyal, aki jelezte, hogy hagyjam beszélni a nőt.

Ott álltam a konyhában, kezemben a kagylóval, Lesley pedig belefogott a mondanivalójába. Elmesélte, hogy tíz évvel korábban, alig húszesztendősen elhagyta Mayóban élő családját, hogy Londonba költözzön. Elmondása szerint sosem ápolt jó viszonyt a szüleivel, mindig az volt az érzése, hogy szülei az öccsét és a húgát részesítik előnyben vele szemben. Úgy érezte, szülei nem szeretik, és már alig várta, hogy lehetősége legyen megszökni otthonról.

Londonban élve minden kapcsolatot megszakított a szüleivel. Anyja néha írt neki, ő azonban nem válaszolt a levelekre. Néha a húgától is jött levél, ezekre úgy évente egyszer írt válaszképp, és ilyenkor mindig ügyelt rá, hogy semmiképp ne érdeklődjön a szülei felől, szerető üdvözletet pedig végképp nem küldött nekik. Úgy volt vele, minden kapcsolat megszűnt közte és a szülei között!
Ezután elmesélte, hogy nyolc hónappal ezelőtt kapott egy esküvői meghívót a húgától. A meghívóval együtt egy kis levél is jött, melyben a húg könyörgött neki, jöjjön el az esküvőre, mindenképp szerette volna, ha Lesley ott lenne, hogy megismerje a férjét. A levélben a húga azt is megírta, hogy a szülei szeretik Lesley-t, és ők is szeretnék, ha jelen lenne az esküvőn.

Lesley nem fogadta el a meghívást, még csak nem is válaszolt a levélre. Most azonban ott zokogott a vonal túlsó végén, és szavaiból kiderült, hogy alig egy hete kapott a húgától egy levelet fotókkal az esküvőről, gyönyörű felvételekkel az egész családról. A fotókkal egy levél is érkezett, amelyben a húga leírja, mennyire sírtak a szülők az esküvő napján, hogy Lesley nem jött el, és mennyire szeretik a lányukat, aki nagyon hiányzik nekik.

Volt velem egy angyal, aki elmesélte, hogy a szülők mindig is szerették Lesley-t, és egyáltalán nem kivételeztek a többi gyerekkel vele szemben, azonban Lesley mint legidősebb gyerek úgy érezte, keményen bánnak vele, mivel azt kérték, ossza meg a dolgokat a kisebb testvéreivel. Lesley elárulta nekem, mennyire szégyelli magát, hogy a sok év alatt elutasított minden kapcsolatot a családjával, és fáj a szíve, ha belegondol, hogy a szülei sírtak a húga esküvőjén, mert ő annyira makacs volt, hogy még csak meg sem fordult a fejében, hogy elmenjen.

Azt mondta, szeretné felvenni a kapcsolatot a szüleivel, azonban fél megtenni ezt a lépést. Az angyal arra kért, mondjam meg Lesley-nek, hívja fel az anyját és az apját, biztosítsam afelől, hogy a szülők várják a hívását, és hogy már tíz éve várnak és imádkoznak ezért, amióta Lesley elment Londonba. Azt is elmondtam neki, hogy az angyal üzeni: a szülei nagyon szeretik őt!

Letettük a telefont, aztán imádkoztam egyet Lesley-ért. Kértem, legyen meg a bátorsága megtenni a kezdő lépést és felhívni a szüleit. Abból, amit az angyalok elmondtak nekem, tudtam, hogy a szülők tárt karokkal fogadják majd a lányukat, alig várják, hogy megszűnjön közöttük ez a régóta tartó meg nem értés.

Ne várj azzal, hogy feloldd a szüleiddel való meg nem értés állapotát! Amennyiben nézeteltéréseitek vannak, tedd meg a lépéseket, hogy megszüntesd azokat! Túl sok emberrel találkozom, akik nem képesek ezt megtenni, és csak akkor bánják meg, amikor már túl késő van ehhez. A szülőkkel való problémás helyzetnek gyakran az az oka, hogy valaki úgy érzi, a szülei őt kevésbé szeretik, mint a testvéreit.”

Angyali üzenet:

A részlet Lorna Byrne Mennyei szeretet című könyvéből való

 “Az angyalok elmondták nekem, hogy a szeretet a leghatalmasabb erő a világegyetemben, ez terel minket a helyes irányba és visz előre. A szeretettől válik értékessé az életünk!”
Lorna Byrne

Olvasd el ezt is:

Angyali üzenet: “Engedd meg magadnak az érzelmeket!”

Angyali üzenet: “Engedd ki magadból a szeretetet!”

Angyali üzenet: “Szeress másokat és szeretet költözik az életedbe!”

Angyali üzenet:

2015. március 28-án Lorna Byrne Magyarországra látogat és előadást tart a Ram Colosseum élményszínházban. Az előadást követően megáldja és egyenként megöleli a résztvevőket. Bővebb információkért kattints az Angyalok Nyelvén oldalra, és kövesd Lorna Byrne-t a Facebookon is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top