nlc.hu
Aktuális
A Fantázia birodalmában

A Fantázia birodalmában

Én lennék az nlc vizuális atyja - ha ez nem hangozna olyan nagyképûen... Úgyhogy inkább azt mondom (mert tehetségemnél csak szerénységebb nagyobb), hogy az nlc dizájnere vagyok, és hogy legyen kit szidnotok: én színezem át a site-ot negyedévente... :-)

(Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!)





Mint ahogy azt főnököm 🙂 (t.i. Szakály Andrea, a nővérem) bemutatkozójában említette, újságíró család sarja vagyok és ez belémégette a könyv – vagyis az írott és rajzolt művészet – szeretetét, és mint lázadó és romantikus lelkű ifjú, időm nagyrészét a verselésnek szenteltem. Az újságírás iránt nem éreztem különösebb elhivatottságot, a grafikus és képi világ viszont annál jobban vonzott – tördelést és képszerkesztést tanultam.
Egy szép nap rádöbbentem, hogy a virtuális térben megtalálok mindent, ami érdekel, így belevetettem magam az Internetbe. A számítógépes grafika és a webes megjelenés létrehozása rendkívül izgalmas feladat. Számtalan tanfolyamon, megbízáson és éjszakákon át tartó szörfölésen küzdöttem át magam – közben részt vettem a jam.hu grafikai munkáiban -, míg eljutottam a Sanoma (akkor még VNU) nevet viselő médiabirodalom internetes részlegének művészeti vezető posztjára, és megszületett az nlc@fe, amire azt hiszem, joggal vagyok én is büszke. 









A családom :))






 


 


 


 


 
Nagyon szeretem a természetes anyagokat, és  mindent, ami természetes és egyszerű – bőrdíszműves oklevelem is van. Családommal: feleségemmel és egyéves (gyönyörűűűűűűű!) kislányommal, Emmával vidéken élek. Szeretem a jó sört, szeretek otthon lenni, de a legeslegjobban a Fantázia birodalmában érzem magam.

Cikkek, amiket szívvel-lélekkel ajánlok

Fantasy

Babasiker

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top