Aktuális

Az édenkert színei

A smink – a színek kavalkádja – orvosság a szürkeség ellen: szivárványszínû szimfónia a ragyogó, sugárzó, vibráló, erõs, provokáló, áradozó és robbanó színekbõl.

A L’Oréal Paris 2002 nyári sminkkollekciója az intelligencia és a szépség ötvözete, ugyanis a sminkelés művészete összekapcsolódik a tökéletes bőrápolással. A L’Oréal Paris dekorkészítményei a formák és a színek felfedezésének örömét jelentik már az első találkozáskor.





Csillogó körmök, ragyogó ajkak

A 2002-es nyári smink kialakításához a legújabb Air Wear nagyon tartós alapozó használata ajánlott. Ez az alapozó minden próbát kiáll, az arcbőr mégis képes lélegezni alatta. Tökéletesen matt, egyenletes arcbőrt biztosít egész napra, méghozzá úgy, hogy nem hagy nyomot a ruhán.

Az idei nyár új és gyengéd, természetes energiával tölt fel. A színkollekció alapja az újraéledt természetben rejlő boldogság, minden egyes perc átélésének meghitt öröme. A hangulat egyszerre csillogó ünnep és bensőséges fényesség.





A nyár nagy visszatérője a korallszín, mely néha inkább narancsos, máskor pedig rózsaszínes. A különböző árnyalatok olyanok, mintha a nap gyengéden felmelegítette volna, napbarnított csillogás kíséri az idei nyári megjelenést.A rúzsok és körömlakkok színárnyalatai áttetszők, apró Crystal Shine csillámokkal kiegészítettek, s ezekkel, a nyári napsugarak alatt sosem látott ragyogást kölcsönöznek a körmöknek és az ajkaknak. Ilyen hatást érhetünk el például a Shock Resist kristálykaramella, illetve a Shock Resist kristálykorall körömlakkokkal, valamint a Shine Delicieux kristályrózsaszín vagy kristálykorall rúzsokkal.





Kellemesen friss, szintén Crystal Shine csillámokat tartalmazó testzselé – a Crystal touch – egészíti ki a sminkkollekciót, hogy a szabadon maradó bőrfelületet is ragyogó fénybe öltöztethessük.

A világ legdivatosabb hölgyei – az öt kontinens bármely pontján – élvezhetik a L’Oréal Paris által nyújtott tökéletes szépségtechnológiát és színkavalkádot, hogy az idei nyáron is a legjobb nyári “formájukat” hozhassák.





A szem szépségének kiemelését az új Intensifique szálanként dúsító szempillaspirállal érhetjük el.

Ezzel az új spirállal megvalósul a csaknem lehetetlen vágy is: a pillák hihetetlenül dúsak és erősek lesznek, s minden egyes szál szinte egyenként látszik, nem tapad össze a másikkal. Mindez annak köszönhető, hogy a spirállal egyszerre festhetjük és fésülhetjük a szempillánkat.







Dinamikus, üde, fantáziadús


A L’Oréal Professionnel is megújulásra biztat, méghozzá arra, hogy válasszunk új hajszínt! A 2002-es év tavasza csupa frissesség, érzékiség, könnyed elegancia. A trend a természet sokszínűségéből, változatosságából merített ihletett. Egzotikus szigetekre kalauzol el: csupaszín virágok, zamatos gyümölcsök és az óceán sejtelmes világa – tele élettel, csábítással. Az alaptónusok: a virág, a gyümölcs és a kagyló köré csoportosulnak. Az aranyló szőkék a sokszínű melírral a virágokat idézik.






A málna mély vöröse és a barack hamvas árnyalatai dinamikus hatást keltenek. A gyöngyházfényű világosszőke kompozíciók pedig az óceán világát sejtetik.
A formák is a természetet idézik: habos, szélfútta tincsek, szabadon röpködnek az arc körül, vagy hullámos kontyba tornyozva magasodnak, esetleg lazán kiengedve, hajzuhatagként omlanak alá. A lényeg, hogy variálható legyen a frizura! Ez a pezsgő, színes atmoszféra inspirálta a világ nagy fodrászait, akik a L’Oréal Professionnel Édenkert hajszínkollekciójában soha nem látott kompozíciókkal lepik meg a hölgyeket.

Hogyan ápoljuk festett hajunkat?

A divatos hajszínek egész megjelenésünket feldobják. Ha nem fordítunk kellő figyelmet frizuránk ápolására, még a legszebb árnyalatok is kifakulnak, elvesztik fényüket. Mindez megelőzhető a Série Expert Color hajápolóinak használatával, melyek összetételüknek köszönhetően védik a haj színét és fényét két festés között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top