Aktuális

Nyári örömök – II. rész

Az Ambre Solaire napozási tanácsai napimádóknak

* Ne napozzon a legmelegebb órákban (11 órától 15 óráig)!

* Védje a fejét, és viseljen UV-szűrős napszemüveget!

* Válasszon photostabil napozószert (Ambre Solaire: hosszantartó védelem az UVB- és az UVA-sugarak ellen)

* Alaposan kenje be magát – még a napozás megkezdése előtt!

* Gyakran kenje be magunkat újra és újra, hiszen a homok, a törölköző ledörzsölheti, illetve a víz lemoshatja a napozószert!

* Az érzékeny bőrűek az első napokban tizenöt percnél tovább ne maradjanak a napon, és csak lassanként növeljék a napozási időt!

* Bőrtípustól függetlenül az első napokban javasolt a magas fényvédő faktor használata (Ambre Solaire IP 20, 25, 30)

* A 3-4. naptól használjon Ambre Solaire 6-os faktorú hidratáló napozósprayt!

* Hogy elkerülje a bőr kiszáradását, és a barnaságot hosszan megőrizhessék, használjanak Napozás utáni hidratáló testápolót, mely bőrnyugtató és puhító hatású is!

* Egyen friss ételeket, elsősorban nagy víztartalmú élelmiszereket, valamint meleg étel helyett válasszon inkább hideget!

* Igyon sok folyadékot – még akkor is, ha nem szomjas –, mely elősegíti a bőr hidratációjának fenntartását!

* A gyermekkorban elszenvedett leégések súlyos következményekkel járhatnak a későbbiekben, ezért három évesnél fiatalabb gyermeket soha ne napoztasson! Használjon a gyermek bőrének leginkább megfelelő, magas fényvédő faktorú terméket. Kifejezetten gyermekeknek készült összetétellel az Ambre Solaire erősen védő, 30-as napozósprayt és a maximálisan védő, 35-ös naptejet!

Kinek, milyen védelemre van szüksége?

Intenzív barnuláshoz, tehát a naphoz szokott, lebarnult bőrre ajánljuk a 2-es védőfaktorú napolajat, a 3-as védőfaktorú naptejet és a 3-as védőfaktorú hidratáló napozót.

Közepes védelmet nyújtanak a normál vagy már naphoz szokott bőrnek a következő termékek: az 5-ös védőfaktorú hidratáló naptej, a 6-os védőfaktorú hidratáló napozóspray, a 7-es védőfaktorú hidratáló naptej és a hidratáló napozó sportspray 10-es védőfaktorral, mely azáltal, hogy vízálló, a vízi sportok kedvelőinek bőrét is hatékonyan védi.

Az érzékeny bőrűek számára, illetve az első napozásokhoz ajánljuk a 12-es védőfaktorú, erősen védő naptejet és az erősen védő, hidratáló napozósprayt, a 20-as védőfaktorú, erősen védő naptejet és erősen védő napozósprayt, valamint a maximálisan védő, 30-as védőfaktorú naptejet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top