Aktuális

Szárnyalás, felsõfokon – II. rész

– A táncon kívül más is belefér az életébe?

– A család mindenképp. De gyerekkorom óta imádok horgászni is. Ha meg akarok nyugodni, kimegyek a természetbe, és, hogy ne kelljen állnom, leülök egy tó partjára, innen pedig már csak egy karnyújtásnyira vagyunk a horgászástól. A legtöbb barátom szerint ennél unalmasabb dolgot nem is találhattam volna, de én szeretem. A legjobb, ha a bátyám is tud jönni, bár, sajnos, nagyon eltérő az időbeosztásunk. A másik mániám az internet – ezzel kezdődik minden szabad pillanatom, a neten keresztül tartom a kapcsolatot a világgal. Plakáttervezéssel, webszerkesztéssel is próbálkozom.

– Az Operabálra mivel készül?

– A nyitótáncra Anna Tsygankovával. Érdekes, mert amikor hét évig a bécsi Staatsoper tagja voltam, minden évben felléptem az ottani Operabálon. Kint abszolút természetes, hogy az Operaház művészei szerepet vállalnak ezen a rangos eseményen, hiszen ez az ő báljuk is. Amikor itthonról megkerestek, örömmel mondtam igent, mivel remélem, nálunk is kialakul ez a tradíció, és boldog vagyok, hogy ott lehetek az első (tánc)lépéseknél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top