Aktuális

5 elengedhetetlen holmi a Szigetre

Mindegy, hogy ott alvós, hazamenős, napi- vagy hetijegyed van, a Sziget pora mindenképp megtapad rajtad. "Fesztiválbalesetek" és "Sziget-betegség" ellen álljon itt néhány hasznos holmi.

Számtalan teória született már arról, hogy miért mindig a női mosdó előtt kígyózik a sor. Arról nem is beszélve, hogy a mínusz egyedik nap délelőttjét kivéve nem lehetünk biztosak a Toi Toi vécék higiéniájában. Ezzel a rózsaszín és babakék színben is kapható eszközzel kicselezhetjük a Teremtőt, és férfi módra, állva könnyíthetünk magunkon.

SHEWEE

SHEWEE
Lelőhely: Jomtom.hu

Ha mégis bevállaljuk a mobilvécét, legalább papír legyen nálunk! A nagydolgokhoz álljunk hozzá stílszerűen: mit szólsz ehhez a hangjegyekkel és ötvonal-rendszerrel díszített vécépapírhoz?

Musicroom
Musicroom

 

Az augusztusi, hirtelen támadó viharok ellen az esőkabát nyújtja a legjobb védelmet. A kicsire összehajtogatható darabok az annál is kisebb, sokszor mégis feneketlennek tűnő övtáskákba is kényelmesen beleférnek.

Decathlon
Decathlon

Sátorlakóknak külön program a tusolás: a várakozással több órát igénybe vevő, amúgy 10 perces procedúra kiváltható ezzel a saját kerti zuhannyal. A műanyag zsákba maximum 20 liter víz fér, a napon akár néhány óra alatt felmelegedik. Aztán már csak egy szimpatikus fát vagy néhány markos legényt kell találni, ami vagy aki megtartja. Egyetlen hátránya, hogy bikiniben kell fürdeni.

Solar Shower
Solar Shower

Nem kell sípolós, sem nyaklánc vagy karkötő alakú, elég ez a jól bevált, horgászok által is használt darab a táskádba. Megtörése után néhány órán át fényt ad, így a sátrak közül kijutva a buliban is csápolhatsz vele.

Vilagitorudak.hu
Vilagitorudak.hu


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top