Aktuális

Családbarát KIA terepjáró

Lebukott a 2010-ben érkező vadi új KIA Sportage. Az előzetes várakozásoknak megfelelően itt is felfedezhetőek a márkára jellemző vonások.

A KIA Venga bemutatóján azt hallottuk, hogy 2011-ig megújul az összes létező KIA. Az előző év végén felfrissült Cee’d és az új Sorento után, 2010-re már csak az új Sportage érkezésével kell számolni.

Meg is érkeztek az első képek, köszönhetően az európai szabadalmi hivatalnak, ahonnan rejtélyes körülmények között, kerülnek ki rendre a titkosabbnál titkosabb fotók (ez olyan, mint amikor a filmkritikusoknak elküldik előre a filmeket DVD-n, amik aztán ellopódnak valahogy).

A Sportage fotókon egyértelműen látszik, az egységes márkaarculatra való törekvés, illetve a koreaiak, európai szemnek való megfelelési törekvése.

A modell bevezetését egyébként nagyjából fél évvel előzi majd meg testvérmodellje, a Hyundai iX35 bemutatója, ami a Hyundai Tucsont váltja.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top