Aktuális

Sztárok, akikért hiába dobog a szívünk!

Pletykák és meg nem erősített értesülések ugyanúgy bekerültek cikkünkbe, mint valódi vallomások. De minden esetben jelezni fogjuk, hogy ki az, aki bevallja, és ki az, akiről nem bizonyítható be, hogy saját neméhez vonzódna. Lássuk, kik Hollywood legjóképűbb meleg sztárjai!

John Travolta: Sok a furcsa pletyka körülötte!

Szegény Travolta, hiába él – látszólag – boldog házasságban Kelly Prestonnal, hiába várják boldogan harmadik gyermeküket, az amerikai pletykasajtó csak nem akarja elfelejteni a sztár különös múltját. Időről időre felröppen a hír, hogy a harminchét évesen nősült színész házassága előtt előszeretettel látogatott meleg szórakozóhelyeket. Az újságírók azt sem felejtik el könnyen, hogy néhány évvel ezelőtt olyan lesifotók jelenetek meg, amelyen egy Travoltának (látszó) férfi egy másik férfival csókolózik a sztár magánrepülőgépének lépcsőjén.

Menedzsmentje titkolja meleg voltát
Menedzsmentje titkolja meleg voltát

Wentworth Miller: Menedzsmentje titkolja meleg voltát

A Szökés című sorozat sztárja különösen a tinilányok körében népszerű, menedzsmentje ezért sem szeretné, hogy állítólagos másságáról cikkezzen a bulvársajtó. Azt persze ők sem tudták elintézni, hogy a jóképű sztár ne sétálgasson szintén jóképű legjobb barátjával, a színész Luke Macfarlane-nel. „Miért ne sétálgathatna két heteroszexuális férfi együtt?” – reagált az esetre Miller sajtósa. A menedzsment arra azonban már tényleg semmit sem tudott mondani, amikor a lakótárs egy kanadai magazinnak azt nyilatkozta 2008-ban, hogy elege van a titkolózásból és a találgatásokból, s inkább bevallja melegségét.

T. R. Knight: „Boldog vagyok, hogy nem kell bujkálnom!”


„Tudom, hogy sokak számára kérdés a szexuális identitásom. S mert elegem van a pletykákból, most az egyszer elmondom, hogy meleg vagyok. Remélem, ez többet nem lesz kérdés.”
Így foglalható össze T. R. Knight 2006-os interjúja, amelyet a People magazinnak adott. A dolog érdekessége cikkünk szempontjából, hogy a Grace Klinika sztárja akkoriban szakított Luke Macfarlane-nel, aki így találkozhatott Wentworth Millerrel. Hogy jó döntés-e bevallani a másságot Hollywoodban? Knight nemrég azt nyilatkozta, melegsége miatt romlott meg a viszonya a sorozat producereivel. Ám a producerek szerint őt és Katherine Heiglt azért írták ki a történetből, mert irreális fizetést kértek.

Ikreket nevelünk a
Ikreket nevelünk a „férjemmel”

Neil Patrick Harris: Ikreket nevelünk a „férjemmel”

Rossz hírünk van az Így jártam anyátokkal című sorozat rajongóinak: a vígjáték kicsit hímsoviniszta, ám nagyon gazdag és nagyon nagyképű nőfalóját, Barney-t alakító színész valójában meleg. Neil Patrick Harris is azok közé a férfisztárok közé tartozik, akikről tinilányok álmodnak, ráadásul a mindig jólfésült „Barney-t” sok anya is szívesen látná vejeként. A színész azonban nemcsak boldog kapcsolatban él párjával, a szintén sorozatszínész David Burtkával, de pár hete azt is bejelentették, hogy egy béranya világra hozta ikreiket. „Gideon Scott és Harper Grace érkezésével váltunk teljes családdá, olyanná, amilyenről mindig is álmodtunk!” – nyilatkozta Patrick Harris. 

Ricky Martin: Mégsem az edzőjével él

A latin zene királya éveken át bizonygatta, hogy ő a lányokat szereti, s pusztán a napi testedzés fontossága miatt költözött össze edzőjével. Persze sokan nem hittek neki, és abban is melegsége bizonyítékát látták, hogy két éve béranya adott életet a sztár ikreinek. Az idén márciusban azonban megtört a jég, és két pelenkacsere között tett egy nyilatkozatot az internetes oldalán: „Büszkén mondhatom, hogy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Boldog vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok.” Az azóta eltelt tíz hónap bebizonyította: Ricky semmit sem vesztett népszerűségéből.

Sztárok, akikért hiába dobog a szívünk!Cikkünk a legfrissebb Nők Lapjában jelent meg.

Az e heti szám tartalmából: 

  • Gyerektelen 30-asok – Szülnék én, ha…
  • 1 csapatban négy anya – A pálya széléről
  • Hova vigyem a párom? Romantikus helyek Magyarországon
  • Tudunk-e segíteni az utcán élőknek?
  • Katasztrófaturizmus – Retúrjeggyel a pokolba
  • Mikor sírnak a férfiak?
  • Marton Levente – Tök jó!

Előfizetnél a hetilapra? Itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top