Aktuális

Biztonságban a bőrünk

Csecsemőkortól idős korig bőrünk látványos változásokon megy át, ennek megfelelően más és más szerekkel, krémekkel ápoljuk. Van viszont valami, amit minden életkorban egyformán használunk.

Biztonságban a bőrünkKisebb sérülés, sebesülés bármikor történhet velünk, nem számít, hány évesek vagyunk. Mindannyian estünk el futás vagy biciklizés közben, horzsoltuk fel a térdünket fára mászás vagy sportolás során. Ami igaz a bőrünkre általában – hogy minden életkorban az arra a korszakra megfelelő szerekkel kezeljük –, a sérülésekre nem áll meg: egy jól megválasztott fertőtlenítőszer minden életkorban hatásos.

Az Octenisept fertőtlenítőszer jó választás a házipatikába, hiszen születéstől kezdve bátran alkalmazható a bőrön a kisebb sebek, sérülések kezelésére. Mivel nem tartalmaz jódot, nem vált ki allergiás reakciót, a sebet nem szárítja, és a gyors hegesedés érdekében segíti a sejtek szaporodását, ezzel a bőr gyors regenerálódását.

Egyáltalán nem csíp, így kiválóan alkalmas már a legkisebbeknek is: az új- és koraszülöttek köldökcsonkjának ápolására. Egyúttal az anyukák is alkalmazhatják a mell fertőtlenítésére a szoptatás ideje alatt.

Biztonságban a bőrünkA bőr változásai talán tinédzserkorban a legszembetűnőbbek: ekkor a hormonális változások miatt pattanások, gyulladások jelennek meg rajta. Ezek fertőtlenítésére és kezelésére is kiválóan alkalmas az Octenisept: szerencsére egyáltalán nem allergizál.

A szájhigiénia megőrzésében, afták kezelésében is jól alkalmazható a szer, ahogy a lábgombásodás is megelőzhető rendszeres használatával uszodákban, edző- és tornatermekben.

Egy jó otthoni patika mindig naprakész, benne a legalapvetőbb gyógyszerekkel, sebellátáshoz szükséges eszközökkel – és egy igazán korszerű fertőtlenítőszerrel.

 

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top