Aktuális

Ha október, akkor Auchan-hónap!

Ebben a hónapban is érdemes az Auchanban vásárolni, hiszen mind a 19 áruház változatos programokkal és különleges nyereményjátékkal várja a vásárlókat.

Október 5-e és 31-e között nemcsak a kedvező árak és az akciós termékek miatt érdemes ellátogatni az Auchanba, hanem azért is, mert mindennap különleges programokkal várják a vásárlókat.

A roadshow keretében egészségügyi szűrés, örökbe fogadható kutyák, táncbemutató, élő rádióműsor, akciók és minden áruházban értékes nyeremények várnak a vásárlókra.

A „Bulira vettük az árakat” játékban azok a vásárlóink vehetnek részt, akik a pénztárblokkjuk hátoldalán vonalkodót találnak. Ezután mindössze annyi dolguk van, hogy megkeressék az áruházakban kihelyezett nyerőgépeket és máris kiderül, hogy megnyerték-e a közel hétezer nyeremény egyikét, köztük a wellness utazásokat, a háztartási gépeket és az egyéb értékes nyereményeket.

Ráadásul a Class FM műsorvezetője, Vágó Piros naponta két alkalommal felhívja egy-egy áruház pénztárát és ha az éppen fizetni készülő vásárló helyesen válaszol kérdéseire, akkor visszanyerheti akár vásárlása teljes értékét egy ajándékkártya formájában!

Na ugye, hogy ha október, akkor Auchan-hónap?

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top