Aktuális

Vigyél színes “okost” az életedbe!

Az idei karácsony egyik legkedveltebb ajándéka várhatóan az okostelefon és a tablet lesz. Ha igazán követni szeretnéd a trendet, idén színes mobilkészüléket teszel a karácsonyfa alá!

Vigyél színes „okostAz okostelefon-eladás megkétszereződésére, a karácsony előtti utolsó napokban akár a normál forgalom négy-ötszörösére számít a Magyar Telekom. A tévékészülékek esetében a teljes éves forgalom körülbelül egyharmada ebben az időszakban valósul meg a vállalatnál. Érdekes tendencia, hogy egyre többen keresik és választják a színes készülékeket.

A T-Mobile és T-Home szolgáltatásokat és készülékeket kínáló T-Pontokban és a T-Partner üzletekben történő „terepfelmérés” és adott esetben választás mellett érdemes online vásárlásban is gondolkozni. Kényelmesen, otthonunkból válogathatnunk a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu oldalak kínálatából, ahol a legtöbb termék esetén 10 százalékos kedvezménnyel, valamint ingyenes és gyors belföldi házhozszállítási lehetőséggel is élhetünk.

Aki pedig tévévásárláson töri a fejét: a Telekom a napokban többek között kiemelkedő, 0 forint kezdőrészlettel és 24 hónapra vonatkozó kamatmentes részletre megvásárolható televíziós ajánlattal állt elő a legalább 6 hónapja T-Home vagy Arany és Platina szintű T-Mobile ügyfelei részére, meghatározott T-Home Interaktív TV előfizetés mellé, 2 év határozott tartamú szerződéssel.

A Magyar Telekom a telekommunikációs szolgáltatásai mellé a piacon egyedülállóként a digitális szórakoztatás széles spektrumát is nyújtja egy csomagban: ennek köszönhetően rendkívül kedvező feltételek mellett lehet akár négy készüléket – LED tévé, okostelefon, tablet, okos fényképezőgép vagy PlayStation – vásárolni.

Vásárlási döntésben segítséget jelenthet, hogy a vállalat a napokban különleges alkalmazást fejlesztett. Az iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra letölthető „Élménytér” elnevezésű applikáció segítségével 3D-ben lehet a Telekom – márkaüzletekben is megtalálható – akciós újságjában az ikonnal megjelölt készülékeket megtekinteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top