Aktuális

Időjárás: kitart a 20-25 fok

Szerdáig még örülhetünk a vénasszonyok nyarának, majd egy gyenge hidegfront hoz pár fokos lehűlést.

Kedden egy hidegfront miatt többfelé erősen megnövekszik a felhőzet, északon, majd a Dunántúl északnyugati, északi tájain kisebb eső, egy-egy zápor kialakulhat. Hajnalban 8-14 fok, délután 15-21 fok várható, de délen, délkeleten 22-25 fokot is mérhetünk – írja az Időkép.

Szerdáig elsősorban az északi, északnyugati és nyugati országrész fölött lesz több felhő az égen, ezeken a tájakon kedden és szerdán helyenként kisebb eső, egy-egy zápor is kialakulhat. A nap folyamán hűvösebb levegő áramlik be az ország területére. A Dunántúlon várhatóan már mindenhol 20 fok alatt marad a csúcs, ezzel szemben keleten, délkeleten még mindig mérhetünk 23-24 fokot a délutáni órákban.

Csütörtökön már mindenhol számíthatunk több órás napsütésre, csapadéktól sehol sem kell tartanunk, viszont pár fokkal hűvösebb lesz: 13-18 fokra számíthatunk.

Pénteken és szombaton is mindenhol több órára kisüt a Nap a változóan felhős idő mellett. A délután folyamán 14-18 fok között alakul a hőmérséklet.

Ha nincs ötleted, mivel foglald le a gyereket az őszi szünet idején, kattints a programajánló összeállításunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top