Aktuális

A magyar egészségügy más szemszögből

Tény és való, hogy van min felidegesítenünk magunkat, ha az egészségügyre gondolunk, ám az valószínűleg nem jut eszünkbe, hogy eljöhet az idő, amikor visszasírjuk a rossz bánásmódot. Íme, halálos kórral küzdő bloggerünk cikke.

Mindaz az anomália, a hiány, mely a magyar egészségügyet jellemzi, teljesen más megvilágításba került a betegségem kapcsán. Alapesetben otthonosan szidjuk a sok várakozást, a lepusztultságot, a hozzánemértést, a barátságtalanságot, az embertelenséget, az udvariatlanságot, de eszünkbe sem jut, nekem sem jutott, hogy van egy másfajta egészségügy is ebben az országban.

Olyan helyzet, mikor mindenki gyanúsan kedves veled, barátságos, mosolygós és előzékeny, a szemedbe néznek, megkérdezik, hogy érzed ma magad, jobbulást kívánnak, és hogy vigyázz magadra, kedvesemnek meg kislánynak szólítanak, elnézést kérnek a várakozásért, és megköszönik a türelmedet.

Na ez az a helyzet, mikor ráébredsz, hogy életveszélyben vagy… A teljes cikket az Igazi terep blogon találod. Érdemes végigolvasni, valószínűleg a te nézőpontod is megváltozik majd.

A magyar egészségügy más szemszögből

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top