Aktuális

Korlátlan roaming, több üzlet, nagyobb szabadság!

Ha saját vállalkozásod van, akkor jól tudod, hogy a szabadság alatt sem állhat le az üzlet. Tévedés, hogy ez a mentalitás akadályozza a pihenésed vagy a regenerálódásodat, épp ellenkezőleg: az internetnek és az okostelefonnak köszönhetően te is és a munkatársaid egyre több időt szánhattok kikapcsolódásra. Csak egy dolog akadályoz meg benneteket: a magas roamingdíjaktól való félelem.

A szakemberek szerint a magyar vállalkozók nagy része takarékossági okokból nem használja a mobilját külföldön, annak ellenére sem, hogy emiatt sok fontos döntést nem tud meghozni. Pedig ma már a külföldi mobilhasználat bizonyos előfizetésekkel épp annyiba kerül, mint a hazai. A szakemberek azt is tapasztalják, hogy akik olyan díjcsomagokra fizettek elő, amelyek a hazai előfizetéssel azonos feltételekkel biztosítanak roaming használatot, azoknál az elmúlt két évben a hívások mennyisége másfélszeresére nőtt. A kiszámítható tarifáknak köszönhetően ebben az időszakban a kisvállalati ügyfelek mobilnet forgalma nyolcszorosára, a közepes vállalati ügyfeleké pedig hatszorosára nőtt. Egyre többen kezdik tehát felismerni, hogy a roaming ma már nem luxus, így további növekedés is várható.

Korlátlan roaming, több üzlet, nagyobb szabadság!

A Telekom az új Next Business Comfort díjcsomag család bevezetésével nagy terhet vesz le a vállalkozók válláról. Lehetővé teszi üzleti ügyfelei számára, hogy külföldön is nyugodtan hátradőlhessenek, ne aggódjanak attól, hogy kontrollálhatatlanná válnak a mobil költéseik, hiszen áprilistól belföldi tarifák szerint telefonálhatnak az EU* területén. Ráadásul a díjcsomag adatkeretének terhére is ugyanúgy netezhetnek külföldön, mint itthon.
Legyen az kicsi vagy közepes cég, mostantól minden alkalmazott megengedheti magának a külföldi mobilhasználatot.

Korlátlan roaming, több üzlet, nagyobb szabadság!

* Az EU tagállamokban és azok külbirtokain, valamint Andorrában, Liechtensteinben, Norvégiában és Izlandon. Az új roamingajánlatok az EU-zóna országaiban a Telekom bármely szerződött roamingpartnerének a hálózatán elérhetőek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top