nlc.hu
Aktuális
Ez történik ma: visszatér az eső

Ez történik ma: visszatér az eső

Budapesten kedden reggel 04:50-kor kel fel a Nap és 20:38-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VI. 15.

Mai mottónk:

A tehetség kevés ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. (…) Óriási szorgalom és alázat szükséges ahhoz, hogy valaki egész pályafutásán keresztül sikeres legyen. Nem elég az, ha valaki fél évig kiemelkedő teljesítményt nyújt, utána meg három évig nem hallani róla, mert nem fejlődött tovább.

Király Gábor

Ez történik ma: visszatér az eső

Névnap:

Június tizenötödike Jolán, Vid, Ividő, Kreola és Szkilla napja.

Június tizenötödikén született:

Tábori Nóra színésznő, Lőrincz L. László író, Harsányi Gábor színész, Rost Andrea operaénekes és Courtney Cox színésznő.

Időjárás:

Nyugat felől többfelé lehet eső, zápor, zivatar, helyenként heves zivatar felhőszakadással, jégesővel. Hosszabb napos időszakok kezdetben keleten, délután inkább nyugaton, délnyugaton lehetnek. A nyugati-délnyugati, majd északnyugatira forduló szél mellett zivatarok idején viharos lökések is lehetnek. Hajnalban 12-17, délután 22-27 fokra számíthatunk. Kettős fronti hatás várható.

Napi horoszkóp:

A Tűz jegyben születettek számára ezt jósolja horoszkópjuk: “Ma találkozol valakivel, akivel csak régen találkoztál, és olyan izgalmas beszélgetés bontakozik ki köztetek, amilyen izgalmas beszélgetésekre régen sem került sor.” A többiért olvass tovább!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top