Aktuális

Most akár egy videómegosztással is életeket menthetsz! (x)

Még 1 hónap van hátra a kampányból, melyben akár egy videómegosztással segíthetjük a Pampers és az UNICEF munkáját: felszámolni az újszülöttkori tetanuszfertőzést mindenhol, ahol ez még veszélyt jelent.

A kisbabák a legcsodálatosabb dolgokra képesek, már a létezésükkel mindenkit boldoggá tesznek maguk körül. Sőt most akár életeket is menthetnek csupán azzal, hogy Pampers pelenkát hordanak, ugyanis a Pampers minden egyes csomag Pampers–UNICEF-logóval ellátott pelenka után 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a tetanuszfertőzés leküzdéséért.

Most akár egy videó megosztással is életeket menthetsz! (x)

Az anyai és újszülöttkori tetanusz számos családot érint a világ legszegényebb részein, és olyan esetekben fordul elő, amikor az újszülött bizonyos nem higiénikus és egészségre káros szülészeti eljárások következtében fertőződik meg, például a köldökzsinór nem steril eszközzel történő elvágása miatt. Amint az újszülött tetanusszal fertőződött, gyógyulásra nincs lehetőség. A fertőző betegség évente 49 000 kisbaba életét követeli, ami azt jelenti, hogy minden 11. percben meghal egy csecsemő.

Most akár egy videómegosztással is életeket menthetsz! (x)

A családok és csodálatos kisbabáik támogatásának köszönhetően a Pampers és az UNICEF “1 csomag = 1 védőoltás” kampányának kezdete óta hozzávetőleg 500 000* újszülött csecsemő életét sikerült megmenteni, és minden másodpercben egy védőoltás jutott el egy édesanyához és kisbabájához.

Idén Indonézia és Nigéria csatlakozott azon országokhoz, amelyekben a Pampers-adományok segítettek felszámolni a tetanuszfertőzést. Ugyanakkor további 19 országban még mindig veszélyt jelent ez a betegség. A Pampers–UNICEF “1 csomag = 1 védőoltás” kampányának célja, hogy felszámolja az anyai és újszülöttkori tetanuszt mindenhol, ahol ez még veszélyt jelent. Az együttműködésben a különböző kormányzatok és a helyszínen dolgozó szervezetek segítenek, hogy a vakcinát minél több anyukához és kisbabához eljuttathassák.

Hogyan tudunk segíteni?

A Pampers–UNICEF “1 csomag = 1 védőoltás” kampány 2016. december 31-ig tart, így a programban most bármelyik szülő segíthet több egyszerű módon:

 

  • 1 csomag – 1 életmentő védőoltás: Minden kampánylogóval ellátott Pampers Active Baby-Dry és Pampers Pants csomag megvásárlásával 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a tetanuszfertőzés leküzdéséért.
  • 1 megosztás – 1 életmentő védőoltás: A “Csodálatos kisbabák” című film minden egyes megosztásával a Pampers 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a tetanuszfertőzés leküzdéséért.
  • Együttműködés a Tesco-áruházakkal: November és december folyamán a Tesco-áruházakban vásárolt Pampers Active Baby-Dry, Pampers Pants pelenkák és Pampers törlőkendők megvásárlásával 1 védőoltásnak megfelelő összeget adományoz a tetanuszfertőzés leküzdéséért.
  • UNICEF-adományok: Az adományokkal csatlakozhatsz azokhoz a szülőkhöz, akik minden hónapban tesznek azért, hogy javíthassák a hátrányos helyzetben lévő gyermekek életkörülményeit.

 

Csatlakozz hozzánk, és támogatásoddal a Pampers® és az UNICEF segíthet megmenteni minden csodálatos babát a világon az újszülöttkori tetanuszfertőzéstől. További információkért látogass el a www.pampers.hu oldalra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top