Aktuális

Azonosították a férfit, aki lerúgta a nőt a metrómegálló lépcsőjén

Súlyosan megsérült az a nő, akit egy idegen férfi lerúgott egy metróállomás lépcsőjén Berlinben. A rendőrség azonosította az elkövetőt.

Egy akkor még ismeretlen férfi nemrégiben lerúgott egy 26 éves nőt egy berlini metróállomás lépcsőjén. A nő az esés következtében az arcára esett, valamint eltört a karja.

A támadásról egy térfigyelő kamera felvételt készített, ami aztán kiszivárgott, és hatalmas felháborodást váltott ki az interneten. Két civil berlini lakos több ezer eurót ajánlott fel annak, aki segít azonosítani a támadás elkövetőjét. 

Lerúgta a nőt a metrómegálló lépcsőjén

A német rendőrség szerdán közölte, hogy sikerült azonosítaniuk a támadót. A férfi bolgár állampolgár és már nincs Németországban. Valószínűleg annak hatására, hogy támadás miatt keresték, visszautazott Bulgáriába.

Éppen ezért egyelőre nem tudták még letartóztatni, de Martin Steltner nyomozó egy német lapnak úgy nyilatkozott, dolgoznak az ügyön, és van rá remény, hogy sor kerülhet a férfi letartóztatására.

The Local

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top