nlc.hu
Aktuális
Ez történik ma, Soós Imre születésnapján

Ez történik ma, Soós Imre születésnapján

Budapesten vasárnap reggel 06:58-kor kel fel a nap, és 16:58-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 12.

Ezen a napon:

1542-ben VIII. Henrik angol király lefejezteti hűtlen feleségét, Howard Katalint. 1930-ban Soós Imre születésnapja. 1941-ben A német Afrika-hadtest első egységei Erwin Rommel altábornagy parancsnoksága alatt partra szállnak Tripoliban. 1982-ben felavatják a 12 500 nézőt befogadó, 1,7 milliárd forint költségből épült Budapest Sportcsarnokot (1999. december 15-én leégett). 1993-ban a Tolna megyei Alsónyék és Pörböly között 12 halálos áldozattal járó baleset történt, amikor iskolabusz ütközött össze vonattal.

Ez történik ma, Soós Imre születésnapján

A nap mottója:

“Vannak, akik sohasem nőnek fel, az életük önpusztító és elhibázott lesz, sodródnak a boldogtalanságban, mindenért másokat okolnak, és sohasem vállalják a felelősséget.”

Steve Biddulph

Névnap:

Február 12-e Lídia, Lívia, Álea, Bán, Erátó, Eulália, Lida, Lilla, Liviána és Livianna napja.

Február 12-én született:

Charles Darwin természettudós, Soós Imre színész, Ray Manzarek, a Doors billentyűse

Időjárás:

Országszerte több-kevesebb napsütés várható, de reggel helyenként párás, ködös idő lesz. A Dunántúlon és délen élénk lehet a délkeleti szél. Hajnalban mindenhol fagyni fog, napközben pedig 1–6 fok várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a vasárnapi horoszkóp: “Ma a több jóval kevesebb, és fordítva: a kevés ma sokkal többet ér, mint a sok”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top