nlc.hu
Aktuális
Új fejlemény az angyalföldi baleset ügyében

Új fejlemény az angyalföldi baleset ügyében

Az ATV információi szerint az angyalföldi Dózsa György úton történt baleset valamennyi áldozata ugyanannak az autónak az utasa volt, így – az előzetes hírekkel ellentétben – a megállóban várakozók közül senki sem vesztette életét.

A csatorna úgy tudja, hogy valójában a buszmegállós balesetként elhíresült halálos autóbalesetnek mindkét elhunyt áldozata ugyanabban az autóban utazott, ahogyan a harmadik súlyosan sérült fél is, akinek az életéért még mindig küzdenek az orvosok.

E szerint az értesülés szerint nem az történt, hogy a Dózsa György úton a Mercedes és a Citroën ütközésének következtében, a Citroën úgy csapódott bele egy buszmegállóba, hogy azzal megölt egy ott várakozót. Úgy tűnik, hogy a buszmegállóban mindenki életben maradt, és a Citroën egyik utasa halt meg vélhetően úgy, hogy a hatalmas ütközéstől kirepült az autóból a buszmegállóba.

Az információ hitelességével kapcsolatban az ATV Híradója megkereste a BRFK Kommunikációs Osztályát, ahonnan az a válasz érkezett, hogy a “jelenlegi adatok szerint mindkét áldozat az autó utasa volt”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top