Aktuális

Egy szakállas ír törheti meg Floyd Mayweather hihetetlen sorozatát

Két nap múlva egymásnak feszül az Ultimate Fighting Championsip (kevert harcművészet) pehelysúlyú világbajnoka, Conor McGregor és az eddig veretlen amerikai profi bokszoló, Floyd Mayweather Jr. Az összecsapás látványosnak ígérkezik, de azt az ökölvívás szabályai szerint rendezik.

Augusztus 27-én csap össze az eddig veretlen, váltósúlyú amerikai profi ökölvívó, Floyd Mayweather és az Ultimate Fighting Championsip (kevert harcművészet) pehelysúlyú világbajnoka, Conor McGregor. A találkozót az egész világ nagyon várja, még Hosszú Katinka és Shane Tusup is izgatottan készülnek a mérkőzésre.

A meccset az ökölvívás szabályai szerint rendezik, így a pálya a hazai Mayweathernek lejthet, ettől függetlenül az ír McGregor igen magabiztosnak mutatkozott a meccs előtti találkozón.

 

A beautiful skull and a beautiful belt to add to my collection of skulls and belts.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,

“Egy gyönyörű koponya és egy gyönyörű öv, amit hozzáadhatok gyűjteményemhez” – írta Insagram-oldalán a fenti kép mellé.

Hosszú Katinka és Shane Tusup köztudottan nagy rajongója Conor McGregornak. A 24.hu úgy tudja, olimpiai bajnokunk férjével együtt elfogadta a Sport TV meghívását, így ők a stúdióból kommentálják majd a vasárnapi eseményeket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top