Aktuális

Szabadlábon ünnepelheti a karácsonyt Repülős Gizi

Az idős kora miatt nem cellában, hanem a gyengélkedőn raboskodó kleptomániás asszonynak december 21-én jár le a 71 napos büntetése.

Karácsony előtt három nappal szabadul a börtönből a besurranó tolvajok koronázatlan királynője, K. Sándorné, azaz Repülős Gizi – írja a Blikk.

A 91 éves asszony több mint 200 bűncselekményt követett el, és eddig 17 évet töltött rács mögött. December 21-én lejár a 71 napos büntetése, amelyet azért kapott, mert az általa nemrégiben elkövetett szabálysértések miatt pénzbüntetést nem fizette be.

A Blikk információja szerint jelenleg az asszony a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet lakója, ám napjait idős korára tekintettel nem egy cellában, hanem az úgynevezett gyengélkedőn tölti.

Egy nemrégiben szabadult asszony elárulta, hogy Repülős Gizi kedves, barátságos öreg néni, sokat olvas. Látszik rajta, hogy jól ismeri a börtönök világát, mindig tudja, mit kell tenni. Senkivel sem balhézik, és az őrökkel tisztelettel beszél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top