Aktuális

Ez történik ma, Kamarás Iván születésnapján

Budapesten péntek reggel 07:33-kor kel fel a Nap, és 15:49-kor nyugszik. Kamarás Iván szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. XII. 22.

Ezen a napon:

1944-ben Malinovszkij marsall és Tolbuhin marsall kiadják a 0060. számú szovjet hadparancsot, mely alapján elhurcolták a német nemzetiségűeket és az annak mondott magyarokat kényszermunkára Magyarországról a Szovjetunióba. 1972-ben Kamarás Iván szülinapja. 1989-ben 30 év után újra megnyitják a Brandenburgi kaput.

A nap mottója:

Az otthon olyasvalaki nélkül, aki gondját viselné, nem is igazi otthon.

The Witcher című videójáték

Névnap:

December huszonkettedike Zénó, Anikó, Flavián, Flávió, Fláviusz, Judit, Jutta, Némó, Nina, Ninell, Teofánia, Tifani és Xavéria napja.  

December huszonkettedikén született:

Makk Károly rendező, Ralph Fiennes színész, Kamarás Iván színész és Vanessa Paradis színésznő.

Időjárás:

Közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, több-kevesebb napsütésre számíthatunk. A Nyírségben vegyes halmazállapotú csapadék előfordulhat. Az északnyugatira forduló szelet több helyen élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 8 fok között valószínű, de északkeleten 1, 3 fok is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top