Aktuális

Kezdd az iskolát a TASZ jogászával!

Szerda délután 5 órától a ti kérdéseitekre válaszol élőben a Társaság a Szabadságjogokért jogásza az új köznevelési törvénnyel kapcsolatban.

Viharos gyorsasággal módosította a parlament nyáron a köznevelési törvényt. Az uborkaszezon közepén súlyos változtatásokat írtak a törvénybe, alapvető szabályok módosulnak, és mindent egy kicsit kevésbé lesz szabad csinálni. A módosítások ellen tiltakoznak a gyerekek, a szülők és a tanárok, de mik is lesznek pontosan a változások? Kit érintenek a korlátozások, és mit lehet tenni ellenük? Mi az, amit már ma másképp kell csinálni, és mi lép hatályba jövő szeptemberben? Ha te sem tudod, mire számíthatsz szeptembertől, most felteheted a kérdésed Asbóth Mártonnak, a TASZ jogászának! A TASZ külön útmutatót is készített, hogy válaszokat adjon a leggyakoribb kérdésekre. Ki lehet ezután magántanuló? Mit tegyek, ha nem akarom, hogy a 4 éves gyerekem óvodába menjen? Mi lesz az alternatív iskolákkal? Ha érdekel a téma, várunk szeptember 4-én, szerdán 17 órakor itt vagy az NLC Facebook-oldalán. Ha már tudod, mit szeretnél kérdezni, írd meg kommentben a cikk alá vagy levélben az nlcszerk@centralmediacsoport.hu címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top