Aktuális

Tökön vágta rollerével a molesztáló rendőrt egy 11 éves kislány

Egy szó: lélekjelenlét.

A 24 bökte ki a Newsweek hírét, miszerint határozott fellépésének és némi szerencsének köszönhetően menekült meg a szexuális erőszaktól egy 11 éves moszkvai kislány, aki a barátaival játszott, majd egyedül ment haza. A lépcsőházban támadt rá egy idegen férfi, aki egy ideje már figyelhette. A férfi beszorította a kislányt a liftbe, majd letolta a nadrágját, de a gyerek ekkor a nála lévő rollerrel ágyékon ütötte. A támadó hátratántorodott, és a liften kívül elesett. Szerencsére a liftajtó ekkor bezáródott, és a fülke elindult fölfelé a kislánnyal. Otthon a gyermek azonnal elmondott mindent az anyjának, aki hívta a rendőrséget.

Képünk illusztráció / Fotó: Getty Images

Mivel az épületben, és az utcán is biztonsági kamera működtek, a felvételek alapján a rendőrség megállapította, hogy a tettes a belügyminisztérium kórházából érkezett a ház elé. Kiderült, hogy egy tisztről van szó, aki a támadás előtt alkalmassági vizsgálaton járt a kórházban, és egy pszichológiai tesztet is elvégeztek rajta.

A támadót már a bírósági tárgyalás előtt felmentették az állásából, a bíróságon pedig hat évet kapott, amit egy büntetőtelepen kell letöltenie.

Az eset még 2018 szeptemberében történt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top