nlc.hu
Aktuális

Megverte a buszsofőrt a 22 éves

Ököllel ütötte a buszsofőrt a 22 éves salgótarjáni fiatal

A fiatal nem érte be pusztán a bántalmazással, még a buszt is megrongálta.

A police.hu beszámolójából kiderül, hogy az incidens még tegnap történt, a salgótarjáni buszpályaudvaron azután, hogy az egyik buszvezető felszólította a rendetlenkedő utasát, hogy szálljon le a járműről. A 22 éves fiatalember ezután keveredett szóváltásba a sofőrrel, akit végül többször arcon is ütött.

És itt még nem ért véget a szomorú történet: a rendőrségi beszámoló szerint, a buszvezető az incidenst követően megpróbált elindulni, a feldühödött fiatal azonban nem engedte. Előbb a bezárt ajtót rugdosta, aztán leszakította a busz egyik ablaktörlőjét, a másikat pedig megrongálta.

Miközben a buszsofőr könnyebb sérüléseket szenvedett a verekedésben, a rendőrök a pontos és részletes személyleírásának köszönhetően alig 5 perc alatt azonosították és fogták el az elkövetőt. „A nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és garázdaság vétsége miatt hallgatták ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top