nlc.hu
Aktuális

Orosz Bernadett újabb műtéte

Újabb műtéten esett át a brutálisan megvert Orosz Bernadett

A volt párja által brutálisan megvert Orosz Bernadettnek a szemét kellett megműteni, de már sosem lesz tökéletes a látása.
Orosz Bernadett

Csaknem hatszáz nap telt el azóta, hogy volt párja brutálisan összeverte Orosz Bernadettet. A többgyermekes anya megpróbáltatásai azonban még mindig nem értek véget, nemrégiben újabb műtétnek kellett alávetnie magát.

A Blikknek azt mondta, a támadás után nagyon sokáig homályosan látott. Azt hitte javulni fog, de sajnos csak tovább romlott az állapota.

Hiába vettem fel szemüveget, a jobb szememre már akkor sem láttam rendesen. A napokban az egyik szememet is meg kellett műteni, de tökéletes már így sem lesz

– árulta el Orosz Bernadett a Blikknek.

Január végén már átesett egy helyreállító műtéten, a többórás plasztikai beavatkozás során az arcát próbálták meg helyrehozni.

Közben folytatódik az eljárás, és ha a bíróság úgy ítéli meg, hosszabb időre rácsok mögé kerülhet a férfi, aki a gyanú szerint 2019 novemberében bántalmazta Bernadettet, ugyanis súlyosbították tettének minősítését.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)

Orosz Bernadett ügy az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top