nlc.hu
Aktuális

Kapás Boglárka utolsó olimpiai szereplése

Kicsit sírt a döntő után Kapás Boglárka

Ez az utolsó olimpiája. Párjának még összejöhet az érem.
Kapás Boglárka

Negyedik lett a 200 méteres pillangóúszás döntőjében Kapás Boglárka, ezzel lemaradt az éremről. Pedig utolsó olimpiáján mindössze három századdal maradt el az egyéni csúcsától a világ- és Európa-bajnok úszó – írja a Bors. Kapás korábban azt nyilatkozta, éremért utazik Japánba, dobogóra számított 2:05-ös idővel. Edzője is bízott ebben: Virth Balázs elmondta, a sportoló nem úszta ki magát teljesen a középdöntőben, ezért bíztak az éremben. Mivel Bogi mindent megtett a felkészülés során, tökéletesen felkészült, fizikailag és mentálisan is jó állapotban volt és van is – mondta az edző.

Kapás Boglárga “kicsit sírt” a döntő után. Mint nyilatkozta,

még most is csodálkozom, hogy ezzel az idővel ilyen messze voltam a dobogótól. Nem vigasztal, hogy közel jártam az egyéni csúcsomhoz, mert azt reméltem, be tudok menni 2:06 alá. Viszont vigasztal, hogy teljesen kiúsztam magam.

A sportolónak ez volt az utolsó olimpiája. A következő feladata, hogy kedvesének, Telegdy Ádámnak szurkoljon a 200 méteres hátúszás döntőjében.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top