nlc.hu
Aktuális

Sóoldattal oltotta pácienseit egy vírusszkeptikus doktornő

Sóoldattal „oltotta” pácienseit egy vírusszkeptikus doktornő

Az orvos pénzért állította ki a hivatalos igazolást a kamu oltásokról.

Majd két hónapja börtönben ül egy hetvenéves doktornő, aki több betegének is sóoldatot adott be koronavírus elleni vakcina helyett. A Blikk információi szerint az orvos pénzt kért azért, hogy kiállítsa a hivatalos igazolást, de nemcsak anyagi okokból vállalkozott erre, azon a településen, ahol praktizált, mindenki tudta, hogy a doktornő vírusszkeptikus.

„Mindenről sarkos véleményt formált és nem is rejtette véka alá. Megtörtént, hogy a férjemnek a szívbajára injekció helyett gyógyteát és narancsitalt javasolt. Azt mondta, hogy a sok gyógyszer csak megöli a betegeket. Persze nem lett jobban a párom, ezért gyorsan bementünk Kiskunhalasra, ahol egy injekcióval rendbe hozták” – nyilatkozta egy hölgy.

Vakcina szájmaszkkal

Fotó: Pixabay

Miután a doktornő gyanúba keveredett, a nyomozók az ő és asszisztense lakásán, illetve a rendelőben is házkutatást tartottak. A rendőrség több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

A Blikk úgy tudja, az orvos asszisztense részletes beismerő vallomást tett, elismerte, hogy tisztában volt azzal, hogy főnöke a tilosban jár. Amennyiben a bíróság bűnösnek találja a doktornőt, több évre is börtönbe kerülhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top