nlc.hu
Aktuális

Rövidíti a nyitvatartását az IKEA

Rövidíti a nyitvatartását az IKEA

Változik a magyarországi IKEA áruházak nyitvatartása, és ezzel párhuzamosan erősítik az ügyfélszolgálatot.
Egy IKEA áruház kék-sárga homlokzata

Az IKEA Magyarország megváltoztatja az áruházak nyitvatartási idejét: augusztus 1-től kezdődően hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 óra között kereshetik fel a vásárlók az Örs vezér téri, a budaörsi és a soroksári áruházat – közölte a svéd bútoráruház.

A magyarországi IKEA áruházak eddig hétköznap 9-től 21 óráig, hétvégén 9-től 19-ig voltak nyitva.

Ezzel párhuzamosan az IKEA kibővíti és megerősíti központi ügyfélszolgálatának funkcióit, az ott dolgozó munkatársak 8:30-tól 19:00 óráig lesznek elérhetőek. Mint írják, az ügyfélszolgálat egy távolról működő értékesítési ponttá alakul, és ahol a kapacitásbővítés miatt új munkalehetőségek is nyílnak.

A vállalatnak az a célja, hogy szélesedjen a táveléréssel működtethető szolgáltatások köre, a vásárlók egy 24 órán át elérhető chatbot segítségét is igénybe vehessék, a tervezési szolgáltatások – például konyha- vagy hálószobatervezés – még több időpontban elérhetővé váljanak, továbbá erősödjön a megfelelő termékek kiválasztásában és a rendelések véglegesítésében nyújtott támogatás. Arra is lesz lehetőség, hogy a panaszkezelés során a vásárlók videóhívásban mutathassák meg a hibás terméket vagy alkatrészt a munkatársaknak.

(Kiemelt kép: Unsplash/Jueun Song)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top