nlc.hu
Aktuális

Lerobbant Orbán Viktor csónakja Horvátországban

Lerobbant Orbán Viktor motorcsónakja Horvátországban

Egy újságíró segítette ki a magyar miniszterelnököt és feleségét, akiket a lerobbant motorcsónakban egy testőr is kísért. Az eseményről fotó is készült.
Orbán Viktor

Miután Orbán Viktor Amerikában járt, ahol beszédet tartott és Donald Trumppal fotózkodott, egy ideje már ismét Európában van, és jó szokásához híven Horvátországban nyaral. Egy étteremben már elkapták őt egy közös fotóra, most pedig egy csónakázós fotózkodás következett Boris Vrkić újságíróval, aki kisegítette a magyar miniszterelnököt és feleségét, amikor a motorcsónakjuk lerobbant a rukavaci öbölben – írja a Telex.

Az újságíróval közös fotó is készült, és mesélt is a történtekről a Jutarnji listnek. Elmondása szerint a történtek ellenére Orbánék hangulata jó volt, Vrkić még éttermet is ajánlott nekik Vis szigetén, ahol aztán nem ismerték fel a kormányfőt, csak utólag tudták meg, hogy náluk rendelt tenger gyümölcseit. Orbán Viktor rendszeresen Horvátországba jár nyaralni, és úgy tűnik orosz-ukrán háború és rezsinövelés ide vagy oda, ezen a szokásán idén sem változtatott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top