nlc.hu
Aktuális

Kész csoda, hogy sérülések nélkül megúszta a balesetet a rendőr

A becsapódáskor a rendőr a két autó közé került, mégis túlélte az ütközést

Egy rendőr éppen gyorshajtás miatt állított meg egy BMW-t, amikor egy másik beléjük csapódott. A rendőr a becsapódáskor a két autó közé került, így csoda, hogy túlélte az ütközést. A balesetről készült videót nem sokkal később publikálták.

Egy rendőrautó kamerája rögzítette a Virginia állambeli rendőr megmenekülését. Szinte a csodával határos, hogy a rendőr túlélte az ütközést – írja a 444.hu.

Forgalom az autópályán

Forgalom az autópályán
(Fotó: Getty Images)

Már százezren látták a videót, ahol egy autópálya leállósávjában a rendőr éppen egy BMW-t igazoltat. Éppen ebben a pillanatban egy másik BMW-s sofőr elvesztette az uralmat az autója felett és a már leállósávban lévő autóba csapódott.

Kiderült, hogy a fekete BMW sofőrje mindössze 17 éves volt, és két másik tinédzser is utazott az autóban. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, ami kisebb csoda, pláne, hogy a rendőr a becsapódáskor az autók kereszttüzébe került. A történtek után pár másodperccel a rendőrnek még annyi lélekjelenléte is volt, hogy rögtön elkezdte vizsgálni, van-e sebesült. Később a biztonság kedvéért kivizsgálásra küldték a kórházba. 

Az utólagos elemzésnél pedig megállapították, hogy a kisodródott BMW túllépte a sebességkorlátozást, ugyanis 80 helyett 193-mal haladt az autópályán. A rendőrség szóvivője elmondása alapján az mentette meg a kollégája életét, hogy nem a szokásos módon közelítette meg az autót, azaz nem a sofőr oldaláról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top