nlc.hu
Aktuális

Betörtek Curtisékhez

Betörtek Curtishez: „Ha elkaplak, kezedet-lábadat eltöröm”

Alig költözött be az álomotthonába a rapper, máris ki akarták rabolni.

Betörtek Curtisék új otthonába – írja a Blikk. A rapper éppen koncertezett, barátnője pedig külföldön nyaral. Ezt használhatta ki a rabló, aki csak az ablakot tudta szétszedni, valami vagy valaki ugyanis megzavarhatta. 

Curtis,

Betörő járt Curtiséknél – Fotó: Sajtóklub

Curtis a közösségi oldalán számolt be a betörési kísérletről, valamint kemény hangon üzent a besurranó tolvajnak.

Patkány betörő! Nagyon sajnálom, hogy nem kaptunk rajta, mikor be akartál törni hozzánk, mert akkor már rövidre lenne zárva az ügy. Vagy mi, vagy valami megzavarhatott, mert csak az ablakot szedted szét. Pár fontos információ, ha te, vagy hozzád hasonlóknak eszébe jutna ez még egyszer: 1.) Soha nem tartok itthon se pénzt, se ékszert, szóval felesleges ide jönni. 2.) Kimondottan gyűlölöm a rendőrségi eljárásokat, tehát ha elkaplak vagy meg tudom, ki voltál … kezedet-lábadat eltöröm. Szóval csak reménykedhetsz abban, hogy a rendőrség kap el!” – fakadt ki zenész a posztjában, megmutatta azt is, mennyire tökre vágta az ablakát a betörő. Curtis egy kommentben azt is elárulta, hogy a jövő elejére várják a kamerákat. “Addig meg lesz egy őr” – tette hozzá.

Posztjára rengeteg együttérző komment érkezett. Az éppen nyaraló barátnője is reagált a történtekre. “Szavakat nem találok… Ilyet miért tesz meg valaki… sose értettem más tulajdonába bemenni, amiért megdolgozott és elvenni akármijét is” – írta.

Curtis és párja amúgy egy maglódi kertes házba költözött. Hosszas keresés után találták meg azt a családi házat, amiben el tudták képzelni a közös életüket. A házválasztásban nagy szerepet játszott a telek mérete: mintegy ezer négyzetméternyi terület áll rendelkezésre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top