nlc.hu
Aktuális

December 24-ei boltzárás

Más boltok is csatlakozhatnak a Lidl-hez, és zárva lehetnek december 24-én

További áruházláncok is zárva maradhatnak december 24-én a Lidl boltjaihoz hasonlóan.

A Tesco, az Aldi, a Spar és az Auchan egyelőre nem tett hivatalos bejelentést azzal kapcsolatban, hogy a Lidl-höz hasonlóan ők is tervezik-e, hogy munkaszüneti nappá nyilvánítják-e december 24-ét és zárva maradnak, de az atv.hu szerint

további áruházláncokkal egyeztet a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) és az Egyenlő.hu, a modern szakszervezet célja, hogy a kereskedelmi dolgozók érdekeit képviselve a szeretet ünnepén, december 24-én zárva tartsanak a kereskedelmi egységek. A Lidl Magyarország a kezdeményezés mellé állt, és úgy döntött, hogy szenteste napján mind a 200 áruházát zárva tartja, azaz munkavállalóinak december 24-én szabadnapot biztosít.

Más boltok is csatlakozhatnak a Lidl-hez, és zárva lehetnek december 24-én

(Fotó: Getty Images)

“A család fontossága nem kérdés számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy a szeretet ünnepére mind a 8500 munkavállalónk számára szabadnapot biztosítunk” – jelentette be Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

Az üzletlánc a vásárlóik érdekeit is szem előtt tartják, ezért december 23-án meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top