nlc.hu
Aktuális

Barbie baba lett Mariah Carey

Piacra dobták a Mariah Carey Barbie babát – fotók

Úgy néz ki, mint az énekesnő a híres karácsonyi slágerének a klipjében.

A karácsonyi ünnepek közeledtével már kapható a Mattel játékgyártó vállalat legújabb karácsonyi különlegessége, a Mariah Carey énekesnő által inspirált Barbie baba.

Az ikonikus ruhában a Mariah Carey Barbie baba

Az ikonikus ruhában a Mariah Carey Barbie baba

Az ötszörös Grammy-díjas előadót az All I Want for Christmas Is You című dalhoz készült klipben viselt kosztümjében mintázták meg. Pont azt a csillogó piros ruhát viseli szegélykivágással a hozzá illő piros magas sarkúval, mint a videóban, kiegészítve a varázslatos fülbevalójával, az egyedi pillangós gyűrűjével, illetve a gyönyörű frizurájával.

mariah carey

Barbie babát kapott Mariah Carey – Fotó: Paul Zimmerman/WireImage

Mariah Carey szorosan együttműködött a baba készítőivel a tervezés során. Művészi elképzeléseivel és kreatív visszajelzéseivel segítette az alkotó folyamatot. Ennek köszönhetően immár az ő hiteles másával bővült az a hírességekből álló Barbie baba kollekció, amelyben már olyan sztárok találhatóak meg, mint Tina Turner, Zendaya, Jennifer Lopez, Cher vagy Audrey Hepburn.

Már a boltokban a Mariah Carey Barbie baba

Már a boltokban a Mariah Carey Barbie baba

A Mariah Carey Barbie baba Magyarországon is elérhető lesz.

A Mattel amúgy 64 évvel ezelőtt dobta piacra a Barbie babát, ami a legsikeresebb termékévé vált. Az Egyesült Államokban korábban nem nagyon létezett hozzá hasonló játékbaba, ezt a piaci rést fedezte fel Ruth Handler. Az édesanya észrevette, hogy lánya, Barbara szívesen öltözteti felnőtt ruhákba papírbabáit, és felvetette férjének, a Mattel játékvállalat egyik alapítójának, hogy szükség lenne egy felnőtt öltöztetőbabára, de eleinte senki nem lelkesedett az ötletért. Azóta kapott hideget és meleget a játékbaba, de vitathatatlan a hatása a gyermekekre és persze a felnőttekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top