nlc.hu
Aktuális

Járdán előzte meg a kukásautót - videó

Ez veszélyes: járdán előzte meg a kukásautót, majd koccant egy kisbusszal – videó

A felvételt állítólag megkapta a kisbusz sofőrje is.

A Bp-i Autósok közössége megdöbbentő felvételt osztott meg arról, mit művelt egy türelmetlen autós a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében található Jármi községben.

A videón, amit egy fedélzeti kamera rögzített, látni, hogy a településen egy kukásautó mögött kisebb torlódás alakul ki, és az egyik sofőr ezért úgy dönt, egy veszélyes a manőverrel, a járdán előzi meg az előtte lévő járműveket.

Ezzel egy időben azonban balról egy kisbusz is kikerüli a kukáskocsit, és amikor visszasorolna a sávjába, éppen keresztezi a járda felől érkező autó útját, és úgy tűnik, össze is koccannak. A SUV sofőrje ezután pedig úgy dönt, inkább elhajt a helyszínről. 

„A BMW hátratolatott kicsit, majd mikor elindult, a kisbusz jobb első ajtaját es jobb elöl a lökhárítót részlegesen letépte, majd elhajtott” – írta a videó beküldője aki hozzátette, hogy a felvételt átadta a kisbusz sofőrjének.

Veszélyes előzés

Fotó: Bp-i Autósok közösség/Youtube

(via hvg.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top