nlc.hu
Aktuális

A vizeletét issza, ez az oka

7 éve issza a saját vizeletét egy 36 éves férfi, elárulta az okokat

Felfedte egészségügyi hóbortját a holisztikus gyógyító.
holisztikus

Az angliai Hampshire-ben élő Harry Matadeen már évek óta kísérletezik a vizeletfogyasztás módszerével. A 36 éves férfi már 7 éve issza a saját pisijét, és azt állítja, hogy ennek hatására kigyógyult a depresszióból, mindemellett szerinte öregedésgátló hatása is van a bőrre. A holisztikus gyógyító hírében álló férfi ráadásul nem is a friss vizeletét fogyasztja, előtte ugyanis egy hónapon át érleli egy üvegben.

Emellett beöntésre is használja az állott vizeletét, mert szerinte ez a fajta mélytisztítás gyógyító hatással van a belekre. „Az „elöregedett” vizelet rendkívül lúgos, és ez a lúgosság átöblíti a vastagbelet ’kimosva’ a szennyeződéseket, valamint eltávolítja a vastagbél falán mélyen megtapadt ürüléket, és megöli a paraziták tömegét is, amelyek szeretnek ott elbújni, elszívva az energiánkat” – magyarázta a Metro című brit lapnak Matadeen.

A lap által megszólaltatott orvosok azonban vitatják a módszer állítólagos pozitívumait, mondván az állott vizeletben nincs semmi tápanyag. Ami a beöntést illeti, régóta jól ismert gyakorlat, azonban placebo-hatáson kívül nincs más bizonyított orvosi haszna, de nem is okoz semmilyen kárt. A vizeletnek beöntésként való használata, valamint a vizelet elfogyasztása azonban könnyen irritálhatja a beleket és súlyos bélproblémákat okozhat, valamint a vesét is megterheli.

A beöntés mellett kardoskodó brit gyógyító amúgy 2016 óta minden nap 200 millilitert iszik is a saját vizeletéből. „A legvadabb képzeletemet is felülmúlta, hogy milyen csípős volt, amikor megittam” – vallotta be az egyhónapos pisiről, amit fogyasztás előtt egy kis friss “változattal” is felönt. „Attól a pillanattól kezdve, hogy megittam, egyből megszűnt a depresszióm” – jelentette ki Matadeen, aki reggelente a bőrébe is bemasszírozza a vizelete egy részét, mivel azt tapasztalta, hogy hidratáló hatás és segít megőrizni a fiatalos kinézetét.

Családja amúgy képtelen elfogadni Matadeen „vizeletterápia” iránti szenvedélyét, emiatt a nővére már évek óta nem is beszél vele.

Kiemelt fotó forrása: @holistichealthwithharry / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top