Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Biovanne+/ Menstruáció

Léna99
Létrehozva: 2020. március 15. 22:44

A Biovanne+ miatt késhet a menstruáció? 40 napja szedem a Biovannét napi 2 db kapszulát. Az előzőekben 27-28 napos ciklusom a múlt hónapban 24 nap után jött meg. Most viszont már a ciklus 34. napjánál járok és még mindig nem jött meg. Lehet összefüggés a kettő között? 20/l ( nem vagyok terhes). Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a termékkel e téren?

  1. 2020. március 16. 07:372.

    Hajhullas , ronda bör , es repedezö korom , ellen hirdetik ...


    Ugy hivjak, hogy szepsegvitamin...
    Hat tudja a fene : szinezve van , fenyesitve van , nikotinos , sós... at kellene nezni egyenkent az osszetevoket.
    A tul sok bevett szar ellen vedekezik am a szervezet : amit tud kivalaszt a testnek feleslegesbol es kipisiled , vagy kikalilod , amit meg nem sikerul az erre hasznalo szerveidnek "kivalasztania" , az "lerakodik"  es elcseszheti a vesedet/majadat/érrendszeredet.
    Szebb egeszen biztos nem leszel tole , a hajad egeszen biztos , hogy nem fog ujra noni miatta , es a kormod repedezese az sokszor GOMBA...a borod is ronda marad.
    A legjobb leallni vele es ha rendes lesz a ciklus , akkor ettol jott .
    De normalis ember mashogy cselekszik: tudja , hogy ott van egeszsegugyi problema miatt , nemkutyaknak , az orvos is...
    MAs tapasztalata az semmi .
    Akinek egeszsegugyben tapasztalata van , az az ORVOS.
    Az orvos 40-50 even keresztul naponta 30 beteg  jajjgatasat , panaszat hallgatta meg , adott orvossagot , kiserte vegig gyogyulasig a beteget .
    A marineni nem orvos , a szeleslatokoru nlc-s marineni egy beteg az orvosod 50*365*30 darab apolt betegebol .
    Szerinted kinek van tobb tapasztalata ?
    OLvassad a cetlit...
    Zselatin, finomított szójaolaj, ligetszépe olaj, részben hidrogénezett szójaolaj, inaktivált élesztő, aszkorbinsav, szőlőmag kivonat, fényesítő anyag (méhviasz), emulgeálószer (szójalecitin), nikotinamid, alfa-tokoferil-acetát, cink oxid, színezék (titán dioxid), tisztított víz, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-nitrát, A-vitamin-palmitát, színezékek (vasoxid-fekete, kárminvörös), Biotin, kálium-jodid, cianocobalamin.


    Meg megnezem , magam okitasara , mi az a "ligetszepe olaj"... miota a vilag vilag , minden csodaszerarus a noi hiusagra epit... Hulyek adoja

Címlap

top