Gasztro

Szõlõs-mandulás camembert-sajt-saláta





Hozzávalók:

• 20 dkg apró kockákra vágott camembert sajt
• 20 dkg szőlő
• 15 dkg majonéz
• 2 dkg durvára vagdalt mandula
• só
• egy csipet fehér bors
• 1 evőkanál porcukor

Elkészítés:

A szőlőt megmossuk, és a szemeket lecsipegetjük a szőlőfürtről, majd egy tálba szórjuk, ehhez hozzáadjuk a felkockázott camembert-t, közben egy kisebb tálkában a mandulához keverjük a cukrot, a majonézt, a sót és a borsot. A majonézes masszát jól összedolgozzuk, és hozzáadjuk a sajtos-szőlős egyveleghez. Az egészet finoman összeforgatjuk, majd hűtőbe tesszük, és ezzel egy kiváló hideg előételt kapunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top