Gasztro

Kacsamáj libazsírban

Hozzávalók:

  • 30 dkg kacsamáj egészben
  • 25 dkg libazsír
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só, bors

Elkészítés:

Az egész kacsamájat, a karikákra vágott vöröshagymát, a szeletekre aprított fokhagymát belehelyezzük a tálba. A sót és a borsot rászórjuk. 120-130 fokos sütőben (épphogy csak bugyogjon) egy órán keresztül készítjük el. Miután elkészült, friss vagy szárított újhagymát vagy metélőhagymát aprítunk bele.

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és olvasd elsőként a legizgalmasabb híreket!

FELIRATKOZOM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése