Gasztro

A legtutibb lasagnék

A Sülvefőve legújabb játékán rengetegen akarnak római utat nyerni, ezért lelkesen töltögetik fel az olaszos ételeket. Sok lasagnereceptet is kaptunk, kiválogattuk a legtutibbakat!
A legtutibb lasagnék
Vasárnap éjfélig még feltölthetsz egy receptet te is!
A nyeremény:
2 fős római vakáció!

A klasszikus húsos lasagne örök favorit, bevalljuk, mi is ezt választanánk először, ha elénk tennének ötféle lasagnét. Gubnaat nevű felhasználónk a darált húson kívül rengeteg sajtot és gombát is tesz lasagnéjába, és persze nem hagyja ki a besamelt sem.

Igazi olasz módra, parmezánnal készíti lasagne al forno ételét wiky007, csakúgy mint mmoncsa, akinek lasagne classicójára nyugodtan lehet alapozni egy hatfős ebédet is.

A legtutibb lasagnékVegetáriánusoknak és ínyenceknek egyaránt ideális Annurg pestós lasagnéja, amihez a pestón kívül zöldbabot is tesz. Bár bolti pestóból is megcsinálhatod, ha igazán finomra akarod, még jobb, ha házilag készítesz pestót fenyőmagból, bazsalikomból és olívaolajból.

Szintén a vegetáriánusok kedvence lehet drezie lasagne vegetariana nevű fogása, amibe padlizsán, cukkini, gomba, répa, és persze paradicsompüré kerül.

Van olyan lasagnerecepted, amivel te is beneveznél a játékba? Akkor töltsd fel ide, és nyerj kétfős római utat! Az október 2-ig tartó játék leírását itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top