Gasztro

Dobd fel az életed a szerencsés hármassal!

Ezerszer megálmodtad már, hogyan is nézne ki az új lakásod, ha az öledbe pottyanna 2 millió forint a felújítására, vagy milyen lenne, ha egy éven át havi 150 000 forint plusz landolna a bankszámládon? Itt az idő, hogy valóra váltsd az álmaidat!
Dobd fel az életed a szerencsés hármassal!

Álmaid valóra váltásához első lépésként vásárolj 3 db-ot kedvenc Nestlé termékeid közül, és vegyél részt a Nyerj a Nestlével nyereményjátékban. Ha neked kedvez a szerencse, már csak rajtad múlik, hogy mihez kezdesz a lehetőséggel, hiszen ebben a játékban Te választhatsz a nyeremények közül!

Az álom megvalósításához energia kell, úgyhogy dobj be néhány kockát a kedvenc Boci csokidból, vagy pörgesd fel az agyadat egy NESCAFÉ 3in1-gyel! Aztán csobbanj az ajándéktengerben, hiszen a kétfajta fődíj mellett számtalan heti nyeremény vár.

Dobd fel az életed a szerencsés hármassal!

Teli vagy energiával? Pattanj bringára. Inkább pihennél? Lazulj egy wellnesshétvégén. Már a nyári bulik járnak a fejedben? Biztosítsd be a helyed egy Sziget napijeggyel. A lényeg, hogy a rengeteg lehetőség közt biztos megtalálod magadnak, a pasidnak vagy a családodnak az ideális ajándékot. Nem hiszed?

Nézd meg őket a saját szemeddel a www.nyerjanestlevel.hu oldalon és dobd fel a nyarad egy kis játékkal!

A nyereményjáték időtartama: 2014. május 1. – 2014. június 30.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top